Seriál The Last of Us vyhral ôsmykrát behom 75. ročníku cien Emmy za kreatívne umenie

NETKY.SK • 8 Január 2024, 16:51 • 2 min
Seriál The Last of Us vyhral ôsmykrát behom 75. ročníku cien Emmy za kreatívne umenie

Seriál The Last of Us z produkcie HBO sa stal najväčším víťazom večera 75. ročníka udeľovania cien Creative Arts Emmy, keď získal osem víťazstiev v kategóriách, ako sú vynikajúca hosťujúca herečka (Storm Reid), hosťujúci herec (Nick Offerman), strih obrazu, design hlavných titulkov, umelecký make-up, strih zvuku, mix zvuku a vizuálne efekty.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ čo The Last of Us viedol, seriály The Bear od FX, Wednesday od Netflixu a The White Lotus od HBO ohromili tým, že si zaistili druhé miesto, každý so štyrmi víťazstvami.

 

The Bear (Medveď) bol ocenený za vynikajúce komediálne obsadenie, strih obrazu, strih zvuku a mix zvuku. Wednesday si odniesol ceny za vynikajúce dobové kostýmy, dobové líčenie, hudbu k hlavnému filmu a výpravu. A konečne Biely lotos si odniesol ocenenie za vynikajúci dramatický kasting, súčasný styling vlasov, hudobný dohľad a hudobnú kompozíciu pre pôvodnú hudbu.

Na treťom mieste sa umiestnil seriál BEEF spoločnosti Netflix s tromi cenami Emmy, vrátane vynikajúceho kastingu pre limitovaný alebo antologický seriál či film, súčasných kostýmov a strihu obrazu. Hneď za BEEF sa usadili štyri programy s dvoma víťazstvami - Daisy Jones & The Six, The Marvelous Mrs Maisel, Ted Lasso a Weird: The Al Yankovic Story.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN / IMDB / HBO, Foto: IGN
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies