Sergej Gončar si predĺžil o dva roky zmluvu s Dallasom

NETKY.SK • 9 Jún 2013, 10:01 • 2 min
Sergej Gončar si predĺžil o dva roky zmluvu s Dallasom

DALLAS - Klub zámorskej hokejovej NHL Dallas Stars sa dohodol s ruským obrancom Sergejom Gončarom na novej dvojročnej zmluve na desať miliónov dolárov. Kontrakt podľa oznámenia klubu na Twitteri, o čom informuje web NHL.com, už aj podpísali.

slovakia

left justify in out

K dohode došlo len pár hodín po tom, čo Dallas získal v piatok od Ottawy práva na 39-ročného veterána výmenou za výber v 6. kole tohtoročného draftu nováčikov. Skúsený obranca absolvoval skrátenú sezónu 2012/2013 v tíme Senators, v 55 dueloch nazbieral 33 kanadských bodov za 3 góly a 30 asistencií. Gončar mal v zámorí zmluvu len do konca sezóny, od 5. júla sa mohol stať voľným hráčom. Ak by sa s Dallasom nedohodol, pravdepodobne by sa vrátil do Ruska, kde už podpísal predbežnú zmluvu s klubom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Metallurg Magnitogorsk. V zámorskej NHL odohral za Washington, Boston, Pittsburgh a Ottawu spolu 1177 zápasov základnej časti (217+558), v play-off pridal 135 štartov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies