Renáta Peťovská sa stala novou riaditeľkou sekcie obchodu v COOP Jednote Slovensko

NETKY.SK • 17 Január 2024, 14:09 • 2 min
Renáta Peťovská sa stala novou riaditeľkou sekcie obchodu v COOP Jednote Slovensko

BRATISLAVA - Nový rok priniesol zmeny v organizačnej štruktúre COOP Jednoty Slovensko, s.d. Najzásadnejšou zmenou je rozšírenie sekcie obchodu o odbor rozvoja maloobchodnej siete. Od 01.01.2024 vedie organizačne doplnenú sekciu obchodu a rozvoja maloobchodnej siete, na pracovnej pozícii riaditeľka sekcie obchodu a rozvoja maloobchodnej siete, Renáta Peťovská.

slovakia

left justify in out

Nová riaditeľka pôsobila od roku 2001 v top manažmente spoločnosti Julius Meinl Coffee Group. Od roku 2020 zastávala v spoločnosti pozíciu regionálnej riaditeľky pre Strednú Európu a Taliansko (Regional Director Central Europe & Italy). Rakúska rodinná firma so 160 ročnou tradíciou má dcérske spoločnosti a obchodných partnerov vo viac ako 70 krajinách. Renáta Peťovská získala počas svojej profesijnej cesty bohaté skúsenosti z riadenia zameraného na rozvoj podnikania v oblasti FMCG a transformáciu v CEE regióne. Viedla tím viac ako 300 zamestnancov v piatich krajinách (Rakúsko, Taliansko, Slovinsko, Česko a Slovensko).

 

 

Tradícia a zmysluplný vzťah k regionálnej produkcii

S viac ako 20 ročnými skúsenosťami s vedením ľudí prináša nová riaditeľka profesionálny prístup, dynamiku, zmysel pre cieľ a otvorenosť novým výzvam. „Som rada, že sa po rokoch strávených v zahraničí vraciam na Slovensko a môžem svoje skúsenosti z európskych trhov aplikovať a využiť na slovenskom trhu. Môj návrat ma teší o to viac, keďže som sa stala súčasťou tímu najväčšej slovenskej maloobchodnej siete, ktorá má za sebou bohatú tradíciu, viac ako 14 000 zamestnancov, takmer 2 000 predajní vo všetkých regiónoch a množstvo verných zákazníkov. Práca s otvorenými a tvorivými ľuďmi je pre mňa inšpiráciou a verím, že spoločne dokážeme napredovať v neustále silnejúcej konkurencii v oblasti maloobchodu na Slovensku,“ hovorí Renáta Peťovská, nová riaditeľka sekcie obchodu a rozvoja maloobchodnej siete, COOP Jednota Slovensko, s.d.

 

R. Peťovská dodáva, že práve možnosť urobiť niečo konkrétne pre našu krajinu ju vrátila domov. „Julius Meinl Coffee Group ako rodinná firma si zakladá na ľuďoch, vzťahoch, tradícii a trvalých hodnotách. Počas môjho pôsobenia v Rakúsku som veľmi intenzívne vnímala ich presvedčivý a zmysluplný vzťah k regionálnej produkcii a domácej značke. Vzbudilo to vo mne túžbu vrátiť sa na Slovensko a o mojom novom pôsobisku bolo rozhodnuté. COOP Jednotu vnímam ako nositeľa tradičného, domáceho slovenského obchodu so snahou podporovať domácich producentov a rast ekonomiky Slovenska,“ hovorí nová riaditeľka Peťovská.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: COOP Jednota Slovensko, Foto: Coop Jednota Supermarket Výčapy-Opatovce / Facebook (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies