Seredskí policajti zaistili kradnuté autá vo dvore rodinného domu

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 13:17 • 2 min
Seredskí policajti zaistili kradnuté autá vo dvore rodinného domu

TRNAVA - Za krádežami sú podľa polícia dvaja bratia, jeden z nich je na úteku.

slovakia

left justify in out

Polícia pri domovej prehliadke v Malženiciach v okrese Trnava zaistila štyri kradnuté Škody Octavia. Dve v hodnote deväť a dvadsaťtisíc eur ukradli začiatkom marca v Smoleniciach, ďalšiu vo Veľkom Krtíši a jedno vozidlo pochádzalo z Českej republiky. Z trestného činu krádeže polícia obvinila Juraja K. a jeho brata Michala K. z Bieleho Kostola, obaja už mali v minulosti problémy so zákonom. 

 

Policajti v piatok počas domovej prehliadky zadržali Juraja K., Michal K. zatiaľ uniká. Podľa riaditeľa polície v Trnavskom kraji Štefana Čechoviča pracujú s informáciami, že vo dvore rodinného domu v Malženiciach skončili v minulosti aj ďalšie vozidlá. Na mieste policajti našli súčasti z niekoľkých desiatok ďalších motorových vozidiel. Okrem áut na zaistili aj niekoľko strelných zbraní a množstvo nábojov. Naviac, Jurajovi K. pri pokuse o útek vypadla skladačka z bielym práškom, v tomto prípade je podozrenie aj na drogovú trestnú činnosť. Páchatelia sú podozriví aj z nelegálneho odberu elektrickej energie v dome, ktorý mali prenajatý.

 

V súvislosti so zaistením kradnutých áut polícia vykonala prehliadku priestorov aj v Seredi, počas ktorej vo vozidlách našli predmety, ktoré sa používajú pri krádežiach áut. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies