Muž, ktorý poranil policajta mačetou, prišiel o život

NETKY.SK • 15 Júl 2019, 12:41 • 2 min
Muž, ktorý poranil policajta mačetou, prišiel o život

BUDAPEŠŤ - Po nedeľňajšej hororovej situácii v maďarskej obci Abda, kedy muž vo svojom dome poranil mačetou jedného z policajtov, sa situácia už trochu upokojila. Policajné zložky v obrane násilníka postrelili, a zraneného policajta museli previesť do nemocnice v Győri.

slovakia

left justify in out

Miestne médiá počas dnešného dňa uviedli, že útočník strelnému poraneniu na mieste podľahol, a policajt utrpel poranenie hlavy, preto bol prevoz do nemocnice nutný. K agresívnemu pacientovi, ktorého mali záchranári zobrať do nemocnice, zavolali policajtov.

 

img

 

Hliadka zistila, že v dome je muž s mačetou v ruke. Na výzvy, aby zbraň položil reagoval presne naopak a zaútočil na jedného z policajtov vonku pred domom. Napriek viacerým výzvam mačetu nepoložil. Policajti tak zareagovali cieleným výstrelom, ktorý útočníka smrteľne zranil.

 

img

 

Stav zraneného policajta je podľa riaditeľa győrskej nemocnice Attilu Oláha stabilizovaný. "Utrpel poranenie hlavy, ranu sme ošetrili. Bude sa liečiť vyše osem dní. Ponecháme si ho na noc na pozorovanie," dodal riaditeľ pre regionálny denník Kisalföld.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies