Separ a Marpo sa spojili v skladbe CHOICES. V klipe sa objavil aj známy fighter Attila Végh

NETKY.SK • 16 Apríl 2021, 17:55 • 2 min
Separ a Marpo sa spojili v skladbe CHOICES. V klipe sa objavil aj známy fighter Attila Végh

Jeden z najlepších slovenských raperov uverejnil vo včerajších hodinách nový klip na skladbu "Choices". V rámci spolupráce sa na skladbe objavil český rapper Marpo a v klipe známy MMA fighter Attila Végh.

slovakia

left justify in out

Pri Separovi je známe, že ide s dobou. Hneď v úvode skladby zčína so spevavým refrénom, ktorý je už takpovediac raritou súčasných moderných trackov. O produkciu sa postaral Special Beatz. Na prvé vypočutie je skladba sama o sebe skôr motivačná, veď aj refrén "Každý z nás, čo tu je má na výber. Neuspokojiť sa so všetkým, čo príde," sa v tracku opakuje hneď niekoľkokrát. 

 

 

Svoju stopu tu zanechal aj český rapper Marpo. Pre širokú slovenskú verejnosť sa stal známym najmä po boxerskom súboji so slovenským so zástupcom slovenskej rapovej scény Rytmusom. Bola to síce len exhibícia, ale ako na Slovensku, tak ja v Čechách spravil tento zápas veľkú reklamu pre bojové športy. 

 

 

Za niekoľko hodín mal klip Choices na YouTube niekoľko tisíc vzhlaidnutí, momentálne je to už cez 83-tisíc a čísla stúpajú. A kde je veľa poslucháčov, tam sa objaví aj kritika. Tá sa týkala najmä samotného spracovania klipu, pretože miestami sa to zdá ako reklama na známy energetický nápoj.

 

Separ sa už v mnohých rozhovoroch vyjadril, že do spolupráce nejde s každým. Musí tam byť potenciál, a sám v tom musí vidieť zmysel. Odmietnutie státisícových spoluprác, je toho len živým príkladom. O spolupráci s touto spoločnosťou sa vyjadril aj na svojom Instagramovom profile. 

 

 

 

"Keď idem do spolupráce, tak si vyberám.. Nikdy nejde len o lóve, ale práve o zámer... práve preto som napríklad minulý rok odmietol spolupráce tak za 250k€...Tiger ale prišiel s kampaňou, ktorá má mladým ľuďom odkázať, ze VŽDY sa máš rozhodnúť sám za seba a vždy máš moznosť voľby, ako sa stavať k rôznym životným otázkam...," odkázal Separ.

 

V klipe sa okrem iného objavuje už spomínaný slovenský fighter Attila Végh. Ten v poslednej dobe udržuje svoju kondíciu na veľmi dobrej úrovni a trénuje aj viacfázovo. Viac o Attilovej súčasnej forme sa dozviete v našom článku REPORTÁŽ: Exkluzívny rozhovor s Tomášom Kulanom ako autorom knihy či osobným fyzioterapeutom Attilu Végha

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies