Senegalčan Souaré novým hráčom Crystal Palace

NETKY.SK • 31 Január 2015, 11:33 • 2 min
Senegalčan Souaré novým hráčom Crystal Palace

LONDÝN - Účastník najvyššej anglickej futbalovej súťaže Crystal Palace získal do kádra obrancu Papeho Souarého z francúzskeho OSC Lille.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom spolumajiteľ klubu Steve Parish prostredníctvom sociálnej siete Twitter. "Som nadšený, že Pape Souaré práve podpísal kontrakt. Všetci ho tu veľmi vítame," napísal Parish a k postu pridal aj fotografiu seba a novej akvizície.

 

Dvadsaťštyriročný Souaré je rodák zo senegalského Mbaa, s reprezentáciou bol na Africkom pohári národov 2015, kde jeho krajina obsadila konečné 9. miesto. V drese Lille odohral v tejto sezóne 12 duelov, v deviatich z nich figuroval v základnej zostave. 

 

Souaré je štvrtým novým hráčom Crystal Palace v januárovom prestupovom období, pred ním prišli do londýnskeho klubu Yaya Sanogo, Shola Ameobi a Jordon Mutch. Informoval portál goal.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies