Vychádza videoklip Mira Žbirku ku skladbe Ako Boh

NETKY.SK • 15 Apríl 2023, 16:00 • 2 min
Vychádza videoklip Mira Žbirku ku skladbe Ako Boh

BRATISLAVA - Oceňovaný album Posledné veci Mira Žbirku predstavuje nový videoklip k skladbe Ako Boh, ktorú si "vyhlasovali" fanúšikovia na sociálnych sieťach. Nakrúcal sa 3. apríla v priestoroch veľkej sály pražskej Lucerny.

slovakia

left justify in out

Toto miesto je veľmi symbolické, pretože práve tam sa Meky spoznal s manželkou Katkou, niekoľko rokov tam spolu bývali a vypredaná Lucerna bola vždy métou všetkých našich hudobníkov, informoval PR manažér Rado Mešša. Režisérkou klipu, ktorý kombinuje zábery z Lucerny s archívom, je Karolína Beranová, scenár napísali Raphael Ruiz a David Žbirka.

 

img

 

V klipe si samu seba zahrala aj Katka Žbirková, ktorá o klipoch albumu Posledné veci povedala: "Chceme dať všetkým pesničkám z albumu aj obrazovú podobu. Ako Boh je tretím klipom a ďalšie sa už pripravujú. Som veľmi rada, že rôzni, aj veľmi významní režiséri si sami vybrali skladby, ktorým chcú dodať svoju obrazovú verziu. Zatiaľ viac neprezradím, ale veľmi sa na to teším."

 

img

 

Okrem videoklipov pripravuje Katka Žbirková so svojim tímom aj ďalšie prekvapenia. V máji vychádza špeciálna kniha Memory Book - Miro Žbirka - Roky a dni. Kniha spomienok a LP box albumov z Universal Music budú do života uvedené na exkluzívnych spomienkových večeroch 10. novembra v bratislavskom Štúdiu L+S a 21. októbra v pražskom Lucerna Music Bare. Do 30. septembra je na Bratislavskom hrade prístupná výstava Miro Žbirka - Roky a dni, ktorá je oproti pražskej rozšírená o kinosálu a výstavu unikátnych fotografií Petra Stanleyho Procházku.

 

 

Ako Boh klip: 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies