Šéf turnaja v Gstaade: Wawrinka nie je Federer

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 15:16 • 2 min
Šéf turnaja v Gstaade: Wawrinka nie je Federer

GSTAAD - Šéfa antukového tenisového turnaja ATP World Tour 250 Swiss Open vo švajčiarskom Gstaade Jeffa Colleta mrzí neúčasť domáceho dvojnásobného grandslamového šampióna Stana Wawrinku pre zranenie ramena, otvorene však uznal, že si vie predstaviť aj závažnejšie absencie.

slovakia

left justify in out

"Nie je to rovnaké, ako keby napríklad odriekol štart Roger Federer. V takom prípade by bol efekt výraznejší. Stan u nás nehral ani minulý rok a predtým sa napospol lúčil relatívne skoro," povedal podľa denníka Blick Collet, ktorý je zároveň prezidentom futbalového Lausanne. 

 

Tridsaťročný hrdina Australian Open 2014 a Roland Garros 2015 Wawrinka, aktuálne 4. vo svetovom rebríčku ATP, sa deň po odrieknutí účasti ukázal na hudobnom festivale Paléo v Nyone a dokonca tomuto podujatiu - v zjavne dobrej nálade, ako napísal Blick - zaspieval zdravicu Happy Birthday k 40. výročiu. "Je to síce trochu bizarné, ale nie zakázané," podotkol Collet. 

 

Wawrinka v Gstaade debutoval v sezóne 2003. V roku 2005 sa prebojoval až do finále, v ktorom nestačil na Argentínčana Gastóna Gaudia, odvtedy bol najďalej v semifinále edície 2008. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies