Scholes ľutuje fanúšikov Arsenalu, v tíme mu chýbajú lídri

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 12:13 • 2 min
Scholes ľutuje fanúšikov Arsenalu, v tíme mu chýbajú lídri

LONDÝN - Bývalý stredopoliar futbalového Manchestru United Paul Scholes je presvedčený, že titul z anglickej Premier League je londýnskemu klubu FC Arsenal "vzdialený na milión míľ".

slovakia

left justify in out

Arsenal po víkendovom debakli od Chelsea 0:6 v utorok remizoval so Swansea 2:2. O víťazstvo prišili Londýnčania v záverečnej minúte riadneho hracieho času, vlastný gól si strelil Mathieu Flamini. V tabuľkovom poradí súťaže patrí Arsenalu štvrtá pozícia so ziskom 63 bodov, na lídra Chelsea má manko šesť bodov. "Je mi ľúto fanúšikov Arsenalu, zažívajú každý rok to isté," vyhlásil Scholes pre Sky Sports. "Arsenal zacíti šancu na titul, potom príde na štadión Chelsea a vybuchne. Kluboví priaznivci očakávajú, že mužstvo zabojuje o primát, no podľa mňa je od neho Arsenal vzdialený na milión míľ. Potrebuje lídrov," uviedol rodák zo Salfordu.

 

Podľa 39-ročného Scholesa kľúčoví hráči tímu trénera Arséna Wengera neodvádzajú na ihrisku maximum. "Arsenal proti Chelsea kapituloval a tak je to vždy, keď hrajú proti najlepším tímom súťaže. Hráči ako Arteta, Cazorla, Rosický či Özil nie sú lídri, akými boli Patrick Vieira, Tony Adams alebo Martin Keown. Títo, keď prehrávajú 0:2, robia naďalej to isté - idú dopredu, stratia loptu, niekoľkokrát si pekne prihrajú a neunúvajú sa bežať späť," povedal Scholes. 

 

Z ostatných štyroch ligových duelov zvíťazili "kanonieri" len raz, dvakrát odchádzali z trávnika bez bodového zisku. V danom období mali stopercentnú bilanciu druhý v poradí Manchester City i tretí FC Liverpool, Chelsea si pripísala na konto tri výhry a jednu prehru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies