Salcido sa rozlúčil s mexickou reprezentáciou

NETKY.SK • 30 August 2014, 09:28 • 2 min
Salcido sa rozlúčil s mexickou reprezentáciou

MEXICO CITY - Skúsený mexický futbalista Carlos Salcido sa rozhodol ukončiť reprezentačnú kariéru. Tridsaťštyriročný obranca Guadalajary sa tak v septembrových prípravných zápasoch, na ktoré ho pôvodne nominoval tréner národného tímu Miguel Herrera, už nepredstaví.

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč Eindhovenu či Fulhamu odohral v najcennejšom drese 122 stretnutí, v ktorých strelil desať gólov. Svoju krajinu reprezentoval na uplynulých troch svetových šampionátoch. Mexiku pomohol k triumfu na Gold Cupe 2011 ako i zisku titulu na OH 2012 v Londýne. Svoj posledný zápas v reprezentácii odohral na tohtoročných MS v Brazílii v osemfinále proti Holandsku, v ktorom Stredoameričania prehrali 1:2 a z ďalších bojov vypadli.
      

"Končím svoje pôsobenie v národnom mužstve. Som veľmi šťastný za všetky tie roky v reprezentácii, no nastal správny čas na rozlúčku. Viem, že na ďalšie majstrovstvá sveta už nepocestujem," citovala Salcida agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies