Boxer Tomi Kid s Čistým dňom v Galante spolupracuje: Kto zneužil dievča, dostane odo mňa ľavý hák

NETKY.SK • 14 September 2016, 15:13 • 2 min
Boxer Tomi Kid s Čistým dňom v Galante spolupracuje: Kto zneužil dievča, dostane odo mňa ľavý hák

GALANTA – Jeden zo zverencov známeho slovenského boxera a trénera Tomiho Kid Kovácsa, ktorý žije v Galante, je chlapec z resocializačného strediska Čistý deň, n.o. Dnes prišiel Kovács do zariadenia v čase, keď sa tam začínala kontrola z ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny pre podozrenie zo sexuálneho zneužívania klientok.

slovakia

left justify in out

Spolupráca s vedením zariadenia, ako povedal novinárom, je veľmi dobrá a vychádzajú mu v ústrety. "Oni prišli za mnou začiatkom minulého roka, že poznajú moje výsledky a majú klientov, ktorým by možno športovanie pod mojím vedením pomohlo," povedal. Dodal, že o kauze sa dozvedel až teraz a nevie k nej zaujať stanovisko. "Tí ľudia, s ktorými som v kontakte, sú stopercentní," uviedol Kovács.

 

FOTO V resocializačnom zariadení Čistý deň v Galante začala kontrola

 

Povedal, že sám ako bývalý policajt vie, čo s človekom dokáže urobiť droga. "Tu, pred zariadením som videl rodinných príslušníkov klientov. Neboli v lepšom stave ako tie deti pred príchodom sem," konštatoval. Za to, že sa mladiství dostali do takéhoto resocializačného strediska, môžu podľa neho jednoznačne rodičia a okolie.

 

"Nevedia na ne dať pozor a teraz sa sťažujú," uviedol Kovács. Pred časom bol pozrieť v rodine nádejného boxera. "Bolo to strašné, v čom žil," povedal úspešný tréner boxu. V Čistom dni trénoval dvoch chlapcov, ktorí majú danosť dosiahnuť dobré výsledky, teraz má jedného zverenca. Ten sa pripravuje sa zápas a preto sa tréner neplánuje s ním baviť o aktuálnom dianí v zariadení.

 

Tomi Kid však upozornil, že ak by sa zneužívanie dokázalo, človek ktorý to urobil by bol potrestaný. „Ten človek, ktorý to urobil, by dostal odo mňa určite ľavý hák," povedal s úsmevom pre portál Aktuality.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies