Premier League: Nováčik z Nottinghamu priviedol šestnástu posilu

NETKY.SK • 21 August 2022, 10:50 • 2 min
Premier League: Nováčik z Nottinghamu priviedol šestnástu posilu

V najvyššej anglickej futbalovej súťaži sa točia úplne iné peniaze než v ostatných top ligách. Aj preto si nováčik Nottingham Forest môže po prestupe do Premier League dovoliť prekopať káder, ktorý posilnilo už šestnásť nových hráčov.

slovakia

left justify in out

Klub sa po dlhej pauze vrátil medzi anglickú smotánku s cieľom urobiť všetko pre udržanie sa medzi elitou. Najnovšou posilou je Morgan Gibbs-White z Wolverhamptonu. Dvadsaťdvaročný futbalista úspešne absolvoval zdravotnú prehliadku a podpísal päťročný kontrakt, obliekať bude dres s číslom desať. Wolves dostanú 25 miliónov libier, ďalších 17 môžu získať vďaka bonusom. Ide tak o rekordný prestup Nottinghamu.

 

img

 

Gibbs-White má na konte 10 štartov za anglickú reprezentáciu do 21 rokov a Nottingham pozná z minuloročného hosťovania v Sheffielde United. Za ten v druhej anglickej lige odohral 37 zápasov, v ktorých nastrieľal 12 gólov a ďalších 10 pripravil, dokonca skóroval aj proti Nottinghamu.

 

img

 

Klub je na trhu mimoriadne aktívny a do svojich radov priviedol počas leta hráčov ako Emmanuel Dennis, Remo Freuler, Orel Mangala, Jesse Lingard, Moussa Niakhaté, Neco Williams, Omar Richards nebo Taiwo Awoniyi.

 

img

 

Nottingham má po troch kolách novej sezóny na konte štyri body. Včerajší duel s Evertonom sa pre nováčika vyvíjal sľubne a v 82. minúte viedol po presnom zásahu Brennana Johnsona. O šesť minút neskôr však vyrovnal Gray a klubu tak patrí v tabuľke priebežné 11. miesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies