Debut Sergia Ramosa v PSG sa odkladá, na vine sú zdravotné problémy

NETKY.SK • 16 Október 2021, 11:2 • 2 min
Debut Sergia Ramosa v PSG sa odkladá, na vine sú zdravotné problémy

PARÍŽ – Obranca Sergio Ramos si na svoj prvý zápas v drese parížskeho St. Germain bude musieť ešte nejaký čas počkať. Dôvodom je zranené lýtko.

slovakia

left justify in out

Španielsky zadák prišiel v lete do francúzskeho veľkoklubu ako voľný hráč z Realu Madrid a očakávalo sa, že sa stane hlavnou defenzívnou oporou bohatého mančaftu. Ramos však od júla laboruje so svalovým problémom, kvôli ktorému vynechal aj majstrovstvá Európy a na vrcholovom turnaji sa v drese Španielska neobjavil po prvýkrát od roku 2004. Dátum jeho návratu na trávnik sa navyše neustále posúval.

 

img

 

Začiatkom tohto týždňa to už vyzeralo, že tridsaťpäťročný zadák bude pripravený na duel s Angers, situácia sa napokon vyvinula úplne inak. „Sami nevieme, kedy bude k dispozícii. Hoci nemáme stanovený presný termín, sme optimisti a veríme, že sa ku každodennej rutine vráti už čoskoro. Chce hrať, my však nechceme nič uponáhľať,“ vyjadril sa tréner Mauricio Pochettino.

 

 

PSG si aj bez Ramosa poradilo s Angers v pomere 2:1 po góloch Danila Pereiru a Kyliana Mbappého a momentálne vedie tabuľku Ligue 1 o 9 bodov pred druhým Racingom Lens, ktorý má jeden zápas k dobru. Parížanom sa darí aj v prestížnej Lige majstrov. Po úvodnej remíze v Bruggách 1:1 dokázali v druhom zápase skupinovej fázy pokoriť Manchester City 2:0.

 

 

Ramos pred sezónou zmenil dres po šestnástich rokoch pôsobenia v Reale Madrid, kde sa stal legendou. Za kráľovský klub nastúpil v 469 zápasoch a strelil 72 gólov. V domácej súťaži sa so spoluhráčmi päťkrát tešil zo zisku majstrovského titulu, štyrikrát dokonca ovládol Ligu majstrov. Rodák z Camasu bol dlhé roky aj neodmysliteľnou súčasťou španielskeho národného výberu, s ktorým v rokoch 2008 a 2012 zvíťazil na majstrovstvách Európy, v roku 2010 nad hlavu dvíhal pohár za výhru na svetovom šampionáte.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona