S reštartom slovenskej ligy prichádza aj pokračovanie v domácom pohári, Slovan miernym favoritom

NETKY.SK • 15 Jún 2020, 18:55 • 2 min
S reštartom slovenskej ligy prichádza aj pokračovanie v domácom pohári, Slovan miernym favoritom

BRATISLAVA - Po víkendovom reštarte najvyššej slovenskej futbalovej súťaže sa v utorok opäť rozbehnú aj boje v pohári. Pandémia koronavírusu Slovnaft Cup 2019/2020 prerušila po štvrťfinálových dueloch.

slovakia

left justify in out

Reštart vyšiel obom súperom 

 

V semifinále úradujúci majster ŠK Slovan Bratislava nastúpi vo dvoch dueloch proti FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble, prvý je na programe už v utorok 16. júna od 18.00 h v Bratislave. Oba tímy sa cez víkend naladili víťazne. Slovan zdolal v nadstavbovej skupine o titul Ružomberok 1:0 a Zlaté Moravce-Vráble si poradili v skupine o záchranu s FC Nitra 2:1.

 


"Určite nás nečaká nič jednoduché. Predpokladám, že Zlaté Moravce sa zamerajú najmä na defenzívu a brejky. Chceme zvíťaziť a vytvoriť si priaznivú pozíciu do odvety," povedal podľa oficiálneho webu Slovana maďarský stredopoliar Dávid Holman.

 

Z opačných koncov krajiny 
Druhú semifinálovú dvojicu tvoria FC DAC 1904 Dunajská Streda a MFK Ružomberok, prvý duel odohrajú v stredu 17. júna. Odvety oboch súbojov sa uskutočnia o týždeň neskôr ako prvé stretnutia. Finále je naplánované na 8. júla so začiatkom o 17.00 h v Bratislave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DAC 1904 Official ⚽️ (@fcdac1904),


Pohárová súťaž už mala od 1. mája poznať svojho víťaza, no pandémia koronavírusu bola proti. V tohtosezónnej edícii Slovnaft Cupu už neúčinkuje obhajca prvenstva FC Spartak Trnava, vypadol v osemfinále s Dunajskou Stredou. V rovnakej fáze sa so súťažou rozlúčil aj minuloročný neúspešný finalista MŠK Žilina, ktorý nestačil na Slovan Bratislava.

 

Postup v domácom pohári
Slovan na ceste do semifinále vyradil Trenčín, Žilinu, Bardejov, Oravskú Porubu a Liptovskú Štiavnicu. Zlaté Moravce si na ceste do najlepšej štvorky poradili s Lehotou pod Vtáčnikom, Dolnými Vestenicami, Trebišovom, FK Pohroním a Nitrou. Dunajská Streda sa do semifinále dostala postupne cez Podkonice, Fiľakovo, Radimov, Trnavu a Poprad, Ružomberčania cez Švošov, Martin, Kalšu, Senicu a Sereď.

 

img


Program semifinále slovenskej futbalovej pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2019/2020:

prvé zápasy
utorok 16. júna: ŠK Slovan Bratislava - FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble (18.00)
streda 17. júna: FC DAC 1904 Dunajská Streda - MFK Ružomberok (18.00)


odvety
utorok 23. júna: FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble - ŠK Slovan Bratislava (18.00)
streda 24. júna: MFK Ružomberok - FC DAC 1904 Dunajská Streda (18.00)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies