Rysuje sa zápas s Véghom? Česká hviezda MMA Karlos Vémola sa upísal Oktagonu, v ktorom pôsobí aj slovenský zápasník

NETKY.SK • 12 Február 2019, 14:48 • 2 min
Rysuje sa zápas s Véghom? Česká hviezda MMA Karlos Vémola sa upísal Oktagonu, v ktorom pôsobí aj slovenský zápasník

PRAHA - Česká hviezda zmiešaných bojových umení MMA Karlos Vémola mení organizáciu. "Terminátor" ďalej nebude pôsobiť pod záštitou spoločnosti XFN, ale upísal sa konkurenčnému Oktagonu.

slovakia

left justify in out

V Oktagone pôsobí aj slovenský zápasník Atilla Végh a je vysoko pravdepodobné, že sa verejnosť dočká dlhoočakávaného merania síl medzi najlepším Slovákom a Čechom. Vémola, ktorý má pod hlavičkou XFN stopercentnú bilanciu šesť víťazstiev, tvrdil, že sa chce vrátiť do prestížnej organizácie UFC, kde už pôsobil v rokoch 2011 a 2013. Jeho meno sa však zatiaľ na pražskej karte nenachádza. Vémola ako dôvod na zmenu organizácie označil i vnútorné nezhody. "S XFN sne už nevideli nijakú spoločnú budúcnosť. Zvážil som pre a proti a myslím si, že teraz už asi necúvnem," povedal pre isport.cz.

Z novej akvizície je nadšený promotér Oktagonu Ondřej Novotný, ktorý tvrdí, že iba využil príležitosť. "Už dlho sa diskutuje o zápase Karlos vs. Attila. Celú dobu som konzistentný v tom, že keď sa ten duel niekedy uskutoční, tak jedine pod hlavičkou Oktagonu. Teraz ten čas nastal. Karlos mal záujem prejsť do našej organizácie a my sme mali záujem oňho, takže sme sa dohodli. XFN má evidentné problémy, či už reálne alebo nie, to neviem posúdiť. Moja starosť je, že keď za mnou príde bojovník, alebo sa ukáže šanca, aby som to využil v náš prospech," povedal Novotný na tlačovej konferencii už aj v prítomnosti "Terminátora".

 

EXKLUZÍVNE VIDEO: Attila Végh reaguje na výzvu Karlosa Vémolu

Novotný sa vrátil aj k možnosti súboja Vémolu s Véghom. "Rozprávame sa o tom po celý čas, kde zápas bude a kde nie. Neprišli sme za Karlosom a povedali mu: 'Poruš zmluvu, ktorú máš a poď k nám.' Musím priznať, že si ani nepamätám súbeh udalostí úplne detailne. Pre mňa je dôležité, že som ako promotér dostal šancu a využil som ju."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies