Festival Lovestream 2023 ohlásil headlinera, amerických Imagine Dragons

NETKY.SK • 25 November 2022, 8:54 • 2 min
Festival Lovestream 2023 ohlásil headlinera, amerických Imagine Dragons

BRATISLAVA - Lovestream festival priniesol v júni na Slovensko megahviezdy Red Hot Chili Peppers, Dua Lipa, ale aj Lost Frequencies či Caluma Scotta. V roku 2023 čaká druhý ročník festivalu v novom termíne od piatka 18. do nedele 20. augusta 2023 a privíta opäť megahviezdu, ako aj jednu z najžiadanejších koncertných kapiel súčasnosti, amerických Imagine Dragons.

slovakia

left justify in out

Tá k nám zavíta so svojou plnohodnotnou koncertnou šou v rámci Mercury World Tour v nedeľu 20. augusta. TASR o tom informoval PR manažér Ján Kakaščík. Charakteristický zvuk, chytľavé melodické linky a množstvo hitov, to sú Imagine Dragons v zložení Dan Reynolds, Ben McKee, Wayne Sermon a Daniel Platzman. Skupina patrí medzi jednu z najpredávanejších kapiel 21. storočia, doteraz predali viac ako 75 miliónov albumov, na svojom konte majú tri najlepšie rockové skladby desaťročia podľa magazínu Billboard - Believer, Thunder a Radioactive. V júli tohto roka vydali šiesty album Mercury- Acts 1 & 2, ktorý v septembri doplnila rozšírená edícia Night Visions k desaťročnému jubileu tohto ich debutového albumu. Určite ani na Lovestream festivale nebudú chýbať hity ako Thunder, Natural, Demons, Believer, Bones či prelomový Radioactive, na ktoré sa môžu všetci fanúšikovia tešiť už 20.augusta 2023. "Po úvodnom ročníku festivalu sme chceli udržať latku rovnako vysoko, hádam sa nám to touto skvelou kapelou podarilo, teší nás to o to viac, že pôjde o 90-minútový plnohodnotný koncert, ktorý bude krásnym záverom nášho trojdňového festivalu. Aj kvôli tomuto headlinerovi sme sa rozhodli pre posun v kalendári na mesiac august. Veríme, že to všetci fanúšikovia ocenia," uviedla pre médiá organizátorka Silvia Nemčovičová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona