Demi Lovato otvorene opisuje svoje predávkovanie drogami. Takmer zomrela a má poškodený mozog

NETKY.SK • 18 Február 2021, 10:53 • 2 min
Demi Lovato otvorene opisuje svoje predávkovanie drogami. Takmer zomrela a má poškodený mozog

LOS ANGELES - Demi Lovato chce uviesť informácie o sebe a jej závislostiach na pravú mieru. Onedlho uzrie svetlo sveta dokument o mladej speváčke. Takmer prišla o život po predávkovaní drogami.

slovakia

left justify in out

Demi Lovato v novom dokumente otvorene popisuje predávkovanie drogami, ktoré ju takmer pripravilo o život. V júli 2018 našli speváčku v bezvedomí doma v Los Angeles. Bojovala so závislosťami a psychickými problémami. Z jej príbehu vidno, ako "šoubiznis" dokáže človeka prevaľcovať.

 

img

 

Mesiac pred celou udalosťou vydala pieseň s názvom „Sober“, ktorá dokumentovala jej regres po šiestich rokoch abstinencie.

 

 

 

Po predávkovaní strávila takmer dva týždne v nemocnici a potom podstúpila niekoľkomesačnú liečbu v rehabilitačnom zariadení a v zariadení na triezvy život. Pripravovaný dokument Dancing With The Devil ukazuje, že incident bol v skutočnosti oveľa horší, než ho odprezentovali verejnosti.

 

„Za posledné dva roky je toho toľko čo chcem povedať, chcela som uviesť na pravú mieru, čo sa stalo,“ hovorí Lovato a neskôr dodáva: „Mala som veľa životov. Rovnako ako moja mačka, som na deviatom živote.“

 

img

 

V klipe hovorí, že predávkovanie bolo také závažné, že utrpela tri mozgové príhody a infarkt, čo spôsobilo určité poškodenie mozgu. "Dostala som infarkt,“ povedala Demi. Podľa jej slov, prekročila hranicu, akú ešte nikdy predtým neprekročila.

 

img

 

„Zostalo mi poškodenie mozgu a stále cítim jeho následky,“ dodala, že už nemôže šoférovať kvôli rozmazanému videniu. Prezradila, že kokaín začala užívať ako 17-ročná. Prvýkrát nastúpila na rehabilitáciu v 18 rokoch a neskôr jej diagnostikovali bipolárnu poruchu.

 

 

V novom štvordielnom dokumente budeme môcť vidieť Demi Lovato rozprávať o traumách z jej života a tlakoch v práci v zábavnom priemysle. "Za posledných pár rokov som počula veľa príbehov o mojom živote a o tom, čo si ľudia myslia, že sa stalo. Chcela som uviesť záznam na pravú mieru a vysvetliť svojim fanúšikom všetko," priznala Demi. Dokument  bude na YouTube zverejnený 23. marca.

 

Súvisiaci článok: Demi Lovato nastúpila na liečenie, zverejnila emotívny odkaz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies