Rušňovodič tlačil pred sebou auto takmer pol kilometra

NETKY.SK • 23 Október 2020, 09:54 • 2 min
Rušňovodič tlačil pred sebou auto takmer pol kilometra

Pri predchádzaní cez železničné priecestia je dôležité byť maximálne obozretný, a to aj vtedy, ak sú priecestia vybavené o svetelnú signalizáciu alebo rampy.

slovakia

left justify in out

Najmä pri počasí sprevádzanými hmlami a zníženou viditeľnosťou sa totiž môže auto zakliesniť. Toto sa stalo v piatok v čase približne 05:30 v katastri obce Slovenské Nové Mesto. Na trati z Michalian do Čiernej nad Tisou sa zrazilo auto s osobným vlakom.

 

 

„Podľa prvotných informácií 72-ročná vodička z okresu Trebišov prechádzala cez železničné priecestie, pričom s vozidlom zišla mimo spevnenú plochu, kde vozidlo ostalo zakliesnené,“ opísala situácia polícia na sociálnej sieti. Rušňovodičovi sa však počas zlého počasia, keď bola značne znížená viditeľnosť, nepodarilo zabrániť tejto zrážke.

 

450 metrov

Auto pred sebou tlačil takmer pol kilometra. „Žena pred zrážkou stihla z vozidla vystúpiť. Bezprostredne po dopravnej nehode boli rušňovodič a vodička podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Nehoda je v štádiu šetrenia,“ doplnila polícia na sociálnej sieti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies