Rusi v prípade Znaroksa dodržali pravidlá

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 14:44 • 2 min
Rusi v prípade Znaroksa dodržali pravidlá

MOSKVA - Komunikácia trénera Olegsa Znaroksa z tribúny s ruskou striedačkou počas finále majstrovstiev sveta v hokeji v bieloruskom Minsku proti Fínsku (5:2) bola podľa názoru výkonného riaditeľa Ruskej hokejovej federácie Valerija Fesiuka v poriadku.

slovakia

left justify in out

Znaroks dostal za nevhodné správanie počas semifinále so Švédmi (3:1) jednozápasový dištanc a nemohol sa oficiálne zúčastniť na zápase. Zakázaný mal vstup na striedačku i do priestoru šatní.

 

Televízne zábery odhalili, že Znaroks komunikoval s pomocou mobilných technológií s jedným z členov realizačného tímu. "Nepoznám žiadne pravidlo, ktoré by zakazovalo komunikáciu. Naplnili sme podmienky trestu Medzinárodnej hokejovej federácie, podľa ktorého tréner nemohol vykonávať počas stretnutia svoju činnosť. Držali sme sa pravidiel," povedal Valerij Fesiuk pre Itar-Tass, na ktorý sa odvoláva championat.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies