Rusa Bojcova uviedli do umelej kómy

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 16:14 • 2 min
Rusa Bojcova uviedli do umelej kómy

BERLÍN - Ruského profesionálneho boxera Denisa Bojcova uviedli lekári pre opuch mozgu do umelej kómy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročného bojovníka v superťažkej váhe našli 3. mája ležať v tuneli medzi dvoma stanicami metra v západoberlínskej časti Charlottenburg. Polícia nemeckej metropoly v utorok uviedla, že prípad stále vyšetrujú. Na základe výpovedí svedkov a záznamu kamery to vyzerá, že išlo o nehodu.

 

Na pästiarovom webe sa však píše, že sa mohol stať obeťou útoku, ktorý súvisí s jeho boxerskou kariérou: "Je možné, že to malo spojitosť s jeho športovou aktivitou. Dva roky dozadu dostával neustále vyhrážky." Stránka nespresnila, kto bol ich autorom, ani aký bol ich motív. 

 

Až v pondelok vyšlo najavo, že zraneným mužom je Denis Bojcov. Pre nemecký zákon o ochrane súkromia totiž polícia nemohla vo svojich stanoviskách zverejniť jeho meno. Bojcov síce pochádza z Ruska, ale už viac ako desaťročie má základňu v Nemecku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies