Brankár FC Liverpool smúti, jeho otec sa utopil

NETKY.SK • 25 Február 2021, 10:28 • 2 min
Brankár FC Liverpool smúti, jeho otec sa utopil

SAO PAULO - Rodina úspešného brazílskeho brankára smúti, otes Alissona Beckera sa utopil.

slovakia

left justify in out

Smútok zavládol v rodine brazílskeho brankára Alisson Beckera z tímu úradujúceho anglického futbalového šampióna FC Liverpool. Jeho otec sa totiž v stredu utopil počas plávania na vlastnom pozemku v meste Lavras do Sul na juhu Brazílie. Nevedno, či sa tragédia odohrala v bazéne alebo v jazere. Nález tela 57-ročného Josého Agostinha Beckera potvrdil aj miestna polícia.

 



Alisson Becker pôsobí v FC Liverpool od roku 2018, predtým chytal v Taliansku za AS Rím. To sú jeho jediné zastávky v Európe, vo vlasti medzi seniormi pôsobil iba v tíme SC International Porto Alegre. Futbalový brankár je aj jeho starší brat Muriel Gustavo Becker, ktorý chytá za FC Fluminense v Riu de Janeiro. Sústrasť obom gólmanom už na sociálnych sieťach vyjadrili kluby SC International aj FC Fluminense.

Alisson Becker je tiež súčasťou reprezentácie Brazílie, bol v jej kádri aj na majstrovstvách sveta v Rusku 2018. V aktuálnej sezóne odchytal za FC Liverpool 21 ligových duelov, 4 súboje v Lige majstrov a po jednom zápase v národnom pohári aj Superpohári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies