Eveline Cosmetics, najväčší vývozca a výrobca kozmetiky v Poľsku

NETKY.SK • 2 Jún 2021, 14:15 • 2 min
Eveline Cosmetics, najväčší vývozca a výrobca kozmetiky v Poľsku

Eveline Cosmetics je poľská kozmetická spoločnosť, najväčší vývozca a výrobca kozmetiky v Poľsku. Značka vyrába produkty na líčenie, starostlivosť o pokožku tváre a tela, ako aj dekoratívnu kozmetiku.

slovakia

left justify in out

Výrobky Eveline Cosmetics sa úspešne predávajú na 4 kontinentoch vo viac ako 70 krajinách sveta. Spoločnosť má centrálu v Lešne.

 

V súčasnej dobe ide viac ako 50% výrobkov na export. Kozmetika "Eveline Cosmetics" je mimoriadne žiadaná na trhoch v Ukrajine, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Litve, Bielorusku, Estónsku a Kazachstane. Úspech značky je založený na usilovnej práci, dlhoročných skúsenostiach, vysokých cieľoch, v dôslednom dodržiavaní vysokých štandardov a premyslenej cenovej politike. Spoločnosť okamžite reaguje na vznikajúce a meniace sa trendy na trhu. Zoznam krajín, s ktorými spoločnosť spolupracuje, sa neustále rozširuje. Výrobky na líčenie a starostlivosť už ocenili obyvatelia Ameriky, Taiwanu, Fínska, Rumunska, Chorvátska, Srbska, ako aj v arabských krajinách.

 

Ocenenia značky Eveline Cosmetics

Imidž spoločnosti sa neustále upevňuje prostredníctvom prestížnych ocenení. V roku 2015 získala profesionálna séria Spa Professional Argan & Vanilla medzinárodné ocenenie v kategórii „Prix D'Excellence de la Beaute“. Poctená bola aj séria Diamonds & 24k GOLD, ktorá získala zlatú medailu na prestížnej výstave InterCHARM.

 

Sortiment Eveline Cosmetics

Sortiment poľskej spoločnosti je veľmi rozmanitý. Je rozdelený do dvoch hlavných skupín: „Dekoratívna kozmetika“ a „Starostlivosť“.

 

Kategória „Starostlivosť“ zahŕňa:

Kozmetiku na tvár
Kozmetiku pre telo
Ochranu pred slnkom
Kozmetiku pre mužov
Výrobky na starostlivosť o vlasy

 

Kategória „Dekoratívna kozmetika“ predstavuje:

Líčenie tváre
Výrobky na nechty
Kozmetiku na pery
Kozmetiku na tvár

 

Medzi dekoračné prostriedky patria makeup, púder, hygienické rúže, lesk na pery, laky na nechty atď. Pokiaľ ide o ošetrujúcu kozmetiku, tu dominujú výrobky na starostlivosť o pleť, masky, výrobky proti celulitíde a krémy na opaľovanie.

 

Mnoho výrobkov obsahuje užitočné bylinky, oleje a výťažky, ktoré dodávajú pokožke prospešné látky. Značka vyrába produkty, ktoré pomáhajú ženám cítiť sa sebavedomejšie, ženskejšie a atraktívnejšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies