Roy Jones ml. knokautoval oponenta z internetu

NETKY.SK • 27 Marec 2016, 11:28 • 2 min
Roy Jones ml. knokautoval oponenta z internetu

PHOENIX - Naturalizovaný ruský profesionálny boxer amerického pôvodu Roy Jones ml. si knokautom v poslednej minúte druhého kola poradil s oponentom, ktorý uspel vo facebookovom "výberovom konaní".

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný bývalý majster sveta strednej, superstrednej, poloťažkej i superťažkej hmotnostnej kategórie si to vo Phoenixe pôvodne chcel rozdať s náhodným fanúšikom, ale to zamietla Arizonská štátna komisia boxu a zmiešaných bojových umení.

 

O jedenásť rokov mladší zdolaný Vyron Phillips však tiež nemá skúseností na rozdávanie, v MMA dosiahol bilanciu päť víťazstiev a tri prehry, do ringu vstúpil bez predchádzajúceho kontaktu s profesionálnym boxom. V prípade úspechu mu Jones ml. núkal 100 000 amerických dolárov. Správu priniesla webstránka špecializovaného magazínu The Ring.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies