Rooney možno zostane v Manchestri, Mourinho mu dal 48 hodín

NETKY.SK • 27 August 2013, 09:55 • 2 min
Rooney možno zostane v Manchestri, Mourinho mu dal 48 hodín

MANCHESTER - Tréner futbalistov FC Chelsea José Mourinho po pondelkovom šlágri 2. kola anglickej Premier League s Manchestrom United pripustil možnosť, že sa viac nebude snažiť získať do kádra Wayna Rooneyho.

slovakia

left justify in out

Portugalský kormidelník poslal na Old Trafford dve ponuky, ale dostal košom. V pondelok tréner United David Moyes zaradil Rooneyho do základnej zostavy. V bezgólovom zápase sa však 27-ročný anglický reprezentant strelecky nepresadil.

"Manchester United je špeciálny klub so špeciálnymi fanúšikmi. Myslím si, že asi bude chcieť zostať. Ak sa tak rozhodne, budeme to rešpektovať a urobíme za všetkým hrubú čiaru," povedal Mourinho pre Sky Sports a neskôr svoje slová upravil v tom smere, že počká na Rooneyho vyjadrenie 48 hodín. "Osoba, ktorá celý kolotoč spustila, by ho mala aj zastaviť," uviedol. O zajačích úmysloch Rooneyho už v máji informoval bývalý tréner Manchestru United Alex Ferguson. Moyes posmelil potenciálnych záujemcov výrokom, že Rooney je pre neho do útoku druhu voľbou po Robinovi van Persiem. 

Mourinho má plán B pre prípad, že Rooney zostane na Old Trafforde. Hovorí sa o príchode Samuela Eto'a z Anži Machačkala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies