Pesnička, ktorú by ste nemali zmeškať. Jan Bendig a Michal David sa spojili, aby priniesli niečo, čo nestačí počuť len raz!

NETKY.SK • 12 September 2022, 11:00 • 2 min
Pesnička, ktorú by ste nemali zmeškať. Jan Bendig a Michal David sa spojili, aby priniesli niečo, čo nestačí počuť len raz!

Jan Bendig a Michal David pred niekoľkými dňami nechali svet nahliadnuť do najnovšej piesne Dávno Vím a zdá sa, že úspech na seba nenechal dlho čakať.

slovakia

left justify in out

Aby aj nie, keď text je nádherný, videoklip núti dychtivo sledovať, čo sa stane ďalej a ešte je možné začuť slová nielen v češtine, ale aj v rómčine, a to už je veru niečo, čo sa len tak nevidí.

Pesnička sa začína srdcervúco, lebo mladý pár, zaľúbený a k sebe priťahovaný aj spoločnou vášnivou minulosťou, sa musí rozlúčiť, a to nadobro. On by aj ostal, lebo ju ľúbi, on by aj chcel, aby bola jeho vyvolenou, ale rodičia rozhodli a čoskoro sa ožení s inou. Márna je jej snaha, lebo už sa nedá nič robiť, ale aby sa všetko neskončilo len v slzách, podaruje jej retiazku. Na rozlúčku. Aby na neho nikdy nezabudla.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VG_AYjnwDwg

„Bez tebe nové dny já už dávno nepočítám, ušel bych tisíc mil a šel bych ještě dál,“ spieva Michal v úvode skladby, ktorá je pomalšia, ale o to výrečnejšia a môžu sa s ňou stotožniť všetci sklamaní.

Videoklip sa poňal luxusne, natáčal sa totiž na území miliardára Leona Tsoukernika, ktorému sa vraj Dávno Vím páčilo natoľko, že už počas nahrávania si nechal pieseň pustiť niekoľkokrát za sebou.

 

Chcú pokračovanie

 

Keďže ide o príbeh prerozprávaný nielen v slovách, ale aj v obrazoch, diváci sú nadšení, lebo pripomína dej z telenovely a oni by radi vedeli, ako celá záležitosť napokon dopadne. História sa opakuje, rozhorí sa láska, generácie sa prepletajú a ešte sa aj okorení neverou.

 

Splnený sen

 

Pre Jana Bendiga je spolupráca čosi ako splnený sen, lebo vyrastal na hitoch od Michala Davida a vždy premýšľal, aké by bolo úžasné môcť s ním spievať a tvoriť. Trvalo mu dlhšie, než nazbieral odvahu, lebo len strach mu bránil speváka osloviť, ale potvrdilo sa, že riskovať sa oplatí a že žiadny sen nie je zbytočný.

Podľa reakcií tých, čo sa im najnovší počin už dostal do uší, možno usudzovať, že pustiť si to raz jednoducho nestačí! Treba to vnímať opakovane, opakovane a ešte raz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies