Za zrušením koncertu Nicki Minaj stojí jej únava alebo technické problémy?

NETKY.SK • 24 Február 2019, 10:01 • 2 min
Za zrušením koncertu Nicki Minaj stojí jej únava alebo technické problémy?

BRATISLAVA - Za zrušením koncertu Nicki Minaj zrejme nestojí jej únava ale technické nezabezpečenie organizátorov. Tvrdí Nicki. Na druhej strane však stoja nahnevaní organizátori, ktorí tvrdia, že šou zrušila výhradne ona.

slovakia

left justify in out

Koncert Nicki Minaj na Slovensku bol údajne zrušený kvôli elektrotechnickým problémom. Podľa spoločnosti TMZ je hit Super Bass, ktorý je v súčasnosti na európskej ceste svojho svetového turné s názvom The Nicki Wrld Tour, bol nútený upustiť od svojho pôsobivého vystúpenia s vizuálmi v piatok po tom, čo na mieste diania prebehli obrovské technické problémy a viedlo to k niekoľkým výpadkom. Píše Daily Mail.

 

 

Nicki však nedokázala odspievať, no vraj sa niekoľko nasledujúcich hodín prechádzala po aréne, aby sa osobne stretla a pozdravila svojich odvážnych fanúšikov, ktorí si zaplatili za lístok.

 

Organizátori z XL Promotion však nezostali ticho. Na facebooku vysvetlili, že šou zrušila výlučne Nicki Minaj so svojím manažmentom, nie organizátori. Argumenty o nevyhovujúcom stave štadióna vraj neobstoja, pretože sa na ňom v minulosti uskutočnilo už niekoľko koncertov a s priestormi nebol žiadny problém. Nicki Minaj sa podľa organizátorov zachovala neprofesionálne a čo je najdôležitejšie, vstupenky sa budú preplácať v plnej výške.

 

 

Nickina štvrtá koncertná jazda sa začala 21. februára v Mníchove, v Nemecku a stále má 20 európskych koncertov. Rapperka teraz údajne hľadá nový dátum pre svojich fanúšikov na Slovensku. Spoločnosť MailOnline kontaktovala zástupcov spoločnosti Nicki s ďalšími komentármi.

 

To prichádza po tom, ako hit spustil sériu nových fotografií klip pre pieseň Parallel To None v piatok, keď začala svoje svetové turné s vizuálmi.

 

Ružová hviezda zdieľala zábery na sociálnych médiách, kde pôsobí ako Rapunzel s extrémne dlhými vlasmi.

Minaj sedí na žiarivo zafarbenej lúke obklopenej stovkami kvetov a má éterické, tylové šaty.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

 

Vo videu vykresľuje scénu rozprávky, kde sa pripravuje na to, aby porazila darebáka podobného škorpiónovi ako meč, ktorý ovládal bojovníka, aby zachránil dievčinu v tiesni.

 

Metafora byť jej vlastným hrdinom nestratila na svojich stúpencoch, ktorí zaplavili sekciu s komentármi hviezdy s chválou za vizuálne zobrazenie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies