Rooney má po treste, ale kríva

NETKY.SK • 28 Október 2014, 13:59 • 2 min
Rooney má po treste, ale kríva

MANCHESTER - Útočník futbalového Manchestru United Wayne Rooney si už odpykal trojzápasový trest za červenú kartu zo septembrového súboja s West Ham United (2:1).

slovakia

left justify in out

Napriek tomu nie je vôbec isté, či kapitán anglickej futbalovej reprezentácie nastúpi na nedeľňajší šláger 10. kola Premier League proti mestskému rivalovi City. Podľa The Express 29-ročný Rooney sa v pondelok objavil na sponzorskej akcii svojho klubu na Old Trafforde krívajúci. A to neveští nič dobré. "Na rannom tréningu bol ešte úplne fit, ale popoludní na podpise zmluvy United s výrobcom hodiniek značky Bulova už kríval na pravú nohu," informuje Daily Mail.

 

Rooney v uplynulom mesiaci neabsolvoval ligové súboje svojho tímu proti Evertonu, West Bromwichu Albion a Chelsea. Hráčom United aktuálne patrí 8. priečka v tabuľke s 13 bodmi z 9 zápasov a štvorbodovým odstupom za City na 3. mieste. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies