Tragická udalosť v Karlových Varoch! Útočník bezdôvodne zaútočil na dve ženy

NETKY.SK • 3 Január 2022, 21:57 • 2 min
Tragická udalosť v Karlových Varoch! Útočník bezdôvodne zaútočil na dve ženy

Karlove Vary - K dvom veľmi vážnym trestným činom došlo v sobotu nad ránom v Karlových Varoch. Dvadsaťtriročný Afganec údajne dobodal náhodnú okoloidúcu ženu a potom mal ešte znásilniť devätnásťročné dievča. Svedkyňa, ktorá zranenej 37-ročnej žene pomáhala, popísala tragickú situáciu.

slovakia

left justify in out

Policajti v nedeľu večer oznámili, že 23-ročný cudzinec podozrivý z dobodania 37-ročnej ženy v Karlových Varoch a znásilnenia 19-ročného dievčaťa skončil vo väzbe. Zároveň zverejnili niektoré detaily prípadu. Prvej obeti Afganec dobodal hrudník. Zranená žena sa potom z posledných síl našťastie dokázala dostať do niekoľko sto metrov vzdialenej reštaurácie.

 

„Prišla, sadla si a povedala nám, že sa jej niečo stalo. Bola úplne zmätená,“ uviedla svedkyňa pre CNN Prima News s tým, že zranená žena ani nechcela zavolať záchranku. „Potom som si všimla, že je od krvi,“ dodala. O zranenú ženu sa starala až do príchodu záchranky. Stav zranenej ženy sa podľa hovorkyne karlovarskej nemocnice Markéty Singerovej zlepšuje. „Zranená žena je v stabilizovanom stave a pri vedomí,“  uviedla v nedeľu popoludní pre Blesk.cz.

 

Dvadsaťtriročný mladík, ktorý prišiel z Nemecka osláviť narodeniny s ďalšími tromi cudzincami, si medzitým vybral ďalšiu obeť len o niekoľko ulíc ďalej. Neďaleko karlovarskej stanice narazil na ešte len devätnásťročné dievča, po ktorom začal vynucovať pohlavný styk.

 

 

 

„Dievča odmietalo a bránilo sa, avšak po fyzickom napadnutí cudzincom omdlelo. Následne na nej mal dvadsaťtriročný cudzinec vykonať pohlavný styk a ​​potom z miesta utiecť,“  uviedol policajný hovorca Jakub Kopřiva. To už po páchateľovi pátrali policajti. Útočník sa prezliekol a snažil sa utiecť. Údajne chcel čo najrýchlejšie zmiznúť späť do Nemecka. Utiecť spravodlivosti sa mu ale nepodarilo. Policajti ho zadržali krátko potom, čo dostali hlásenie o znásilnení 19-ročného dievčaťa. Cudzinca následne obvinili z pokusu o vraždu a zo znásilnenia. Namerané mu bolo 1,23 promile alkoholu v krvi. V prípade preukázania viny mu hrozí 10 až 18 rokov odňatia slobody.

 

Možno vás zaujme: Talianske úrady zaistili v USA umelecké diela za desať miliónov dolárov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies