Ronnie Wood z The Rolling Stones bude mať ďalšie dve dcéry

NETKY.SK • 23 Február 2016, 10:45 • 2 min
Ronnie Wood z The Rolling Stones bude mať ďalšie dve dcéry

BRATISLAVA - Gitarista anglickej rockovej kapely The Rolling Stones Ronnie Wood a jeho manželka Sally budú mať dcéry. Šesťdesiatosemročný hudobník to prezradil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter po tom, ako 38-ročná Sally opustila aktuálne turné The Rolling Stones a vrátila sa z Brazílie domov.

slovakia

left justify in out

"Moju manželku som 'neposlal domov' z turné. Naše dvojčatá sú pre nás prioritou, a preto sme sa rozhodli, že vírus Zika a neustále presuny lietadlom sú pre ne príliš nebezpečné. Naše malé dievčatá krásne rastú," napísal Wood, ktorý má už štyri deti z predchádzajúcich manželstiev. Pre Sally, ktorá by mala porodiť v júni, to budú prví potomkovia.


Wood sa s divadelnou producentkou Sally Humphreys zasnúbil v októbri 2012 po polročnom vzťahu a v decembri toho istého roka sa aj zosobášili. Pre hudobníka to bola už tretia svadba. V rokoch 1971 až 1978 bol ženatý s modelkou Krissy Findlay, ktorá mu porodila syna Jesseho. V roku 1985 si potom vzal ďalšiu modelku Jo Wood, s ktorou má dcéru Leah a syna Tyronea.

 

Okrem toho si adoptoval aj jej syna Jamieho z predchádzajúceho manželstva. Dvojica sa rozviedla v roku 2009 po tom, ako vyšla na povrch hudobníkova aféra s ruskou čašníčkou Jekaterinou Ivanovou.


Ronald David "Ronnie" Wood pôsobil v začiatkoch kariéry ako basgitarista formácie Jeff Beck Group a neskôr ako gitarista kapely Faces, v ktorej účinkoval so spevákom Rodom Stewartom. V roku 1975 sa pripojil k The Rolling Stones, s ktorými nahral albumy ako napríklad Black And Blue (1976), Some Girls (1978), Emotional Rescue (1980) či A Bigger Bang (2005). Na konte má aj sólové nahrávky, tú zatiaľ poslednú s názvom I Feel Like Playing vydal v roku 2010. Do Rock'n'rollovej siene slávy ho uviedli dva razy - v roku 1989 ako člena The Rolling Stones a v roku 2012 spolu s kolegami z Faces.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies