Strašidelný zámok v Bojniciach bude mať tento rok podobu hororovo-romantickej šou

NETKY.SK • 22 Apríl 2024, 10:00 • 2 min
Strašidelný zámok v Bojniciach bude mať tento rok podobu hororovo-romantickej šou

Priblížiť históriu jedného z našich najnavštevovanejších zámkov cez rôzne strašidelné postavy, duchov, mrazivé legendy, príbehy, ktoré príjemne vydesia, rozosmejú a zabavia všetky vekové kategórie hostí - to je cieľom obľúbeného podujatia Strašidelný zámok v Bojniciach.

slovakia

left justify in out

Bojnický zámok je známy okrem svojej krásy práve aj vďaka svojim stašidlám, príšerám a rôznym obludám, ktoré k jeho povesti už neoddeliteľne patria a bavia návštevníkov našej obľúbenej atrakcie už celé roky. Podujatie Strašidelný zámok, ktoré sa bude konať od 25. apríla do 28. apríla a potom opäť od 4. mája do 8. mája, dostane tento rok podobu audiovizuálnej hororovo-romantickej šou Spiritus Mortis.

Originálna šou vznikla prepojením miestnych legiend a poviedok známeho hororového autora Edgara Allana Poea, očariť chce návštevníkov silnými emóciami aj sugestívnym vizuálnym stvárnením.

 

 

Hororový príbeh Spiritus Mortis, ktorý tentoraz ozvláštni každoročné podujatie Strašidelný zámok je príbehom výnimočného milostného trojuholníku, ktorý prinesie skazu šľachtickému rodu v kulisách Bojnického zámku. 

Autori - scenárista Ivan Remiaš a režisér Peter Serge Butko zakomponovali príbeh originálne do prehliadky zámku. Na hradných nádvoriach, v komnatách či v zámockom parku môžete sledovať odvíjanie desivého príbehu o láske, zrade, vernosti a krutosti.

Hra  s prvkami gotického romantizmu a mystiky je vhodná pre návštevníkov od 12 rokov. Podujatím Strašidelný zámok tak v Bojniciach otvárajú tohtoročnú letnú sezónu.

Vstupenky si môžete zakúpiť na bojnicecastle.sk

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
miribord
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies