Ronaldo skončil po zápase s United v šatni súpera

NETKY.SK • 14 Február 2013, 15:16 • 2 min
Ronaldo skončil po zápase s United v šatni súpera

Ronaldo skončil po zápase s United v šatni súpera - Futbal MADRID – Cristiano Ronaldo dodržal svoj sľub a vyrovnávajúci gól proti Manchestru United neoslavoval z úcty k jeho bývalému klubu, v ktorom pôsobil šesť rokov. Ronaldo vyrovnal na 1-1 ešte v prvom

slovakia

left justify in out

imgMADRID – Cristiano Ronaldo dodržal svoj sľub a vyrovnávajúci gól proti Manchestru United neoslavoval z úcty k jeho bývalému klubu, v ktorom pôsobil šesť rokov.

Ronaldo vyrovnal na 1-1 ešte v prvom polčase a odpovedal tak na gól Dannyho Welbecka, ktorý zabezpečil United výhodu pred osemfinálovou odvetou na Old Trafford.
"Bol som v Manchestri šesť rokov, takže dnes to bolo pre mňa veľmi emocionálne," povedal po zápase Portugalčan. "Strelil som gól, ale z úcty k svojmu bývalému klubu som ho neoslavoval. Možno je teraz United favoritom a možno nie. Môže sa stať čokoľvek. Niekedy sme lepší vonku než doma, takže uvidíme. Bude úžasné hrať po štyroch rokoch opäť na Old Trafford. Bude to ďalšia emocionálna noc."

Tak ako Ronaldo priznal náklonnosť k jeho bývalému klubu,img tak aj Sir Alex Ferguson prezradil, že portugalský útočník po zápase prišiel do šatne, aby sa opäť stretol so svojimi bývalými spoluhráčmi.
"Hovoril som s ním. Sedí v našej šatni a hovorí s chlapcami," povedal tréner United. "Bol s nami šesť rokov a som hrdý na to, ako sa mu darí. Tesne po zápase som najprv obvinil Evru za to, že sa nesnažil dostatočne zabrániť Ronaldovi v strelení vyrovnávajúceho gólu, ale keď som uvidel záznam tak som sa cítil trochu hlúpo. Jeho koleno bolo asi vo výške Evrovej hlavy, bolo to niečo fenomenálne. Nemyslím si, že by to dokázal akýkoľvek iný hráč na svete, určite nie Messi."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies