Roland Garros: Pre Bouchardovú je métou Federerov rekord

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 16:51 • 2 min
Roland Garros: Pre Bouchardovú je métou Federerov rekord

PARÍŽ - Dvadsaťročná kanadská tenistka Eugenie Bouchardová na Roland Garros v Paríži postúpila do svojho druhého grandslamového semifinále v rade, nekladie si zdráhavé ciele.

slovakia

left justify in out

"Ani nie som príliš prekvapená. Chcem vyrovnať rekord Rogera Federera v počte grandslamových semifinále bez prerušenia a som na hodnote dve, takže ešte mám čo robiť," so smiechom vyhlásila na tlačovej besede štvrťfinálová premožiteľka Španielky Carly Suárezovej-Navarrovej. Švajčiar bol od Wimbledonu 2004 do Australian Open 2010 vrátane v 23 semifinále na Majors za sebou. 

 

Šestnástka svetového rebríčka WTA Bouchardová vo štvrtok vyzve miestnu šampiónku z predvlaňajška Mariu Šarapovovú a na Rusku si zaspomínala takto: "Mám s ňou spoločnú fotku z Miami, keď som bola 8-ročná. Pamätám sa aj na to, že som ju sledovala na Wimbledone a pomyslela som si vtedy, že sa jej chcem vyrovnať. Samozrejme, že túto skvelú hráčku veľmi rešpektujem, ale nechcem ju priveľmi stavať na piedestál. Máme totiž pred sebou súboj v grandslamovom semifinále a napochodujem naň s ambíciou uspieť. Ona je mentálne veľmi zdatná, ale ja mám kvalitný servis a budem pripravená útočiť." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies