VIDEO: Vojna medzi Rytmusom a Separom pokračuje!

NETKY.SK • 8 Február 2022, 08:04 • 2 min
VIDEO: Vojna medzi Rytmusom a Separom pokračuje!

Separ a Rytmus majú medzi sebou spor, o ktorom sme prednedávnom písali. Niekto by po búrke čakal ticho, no nenastalo. Rytmus zverejnil video, na ktoré Separ reagoval rýchlosťou blesku. Snažil sa vyvrátiť Vrbovského tvrdenia.

slovakia

left justify in out

Separ opakovane útočil na Kontrafakt na sociálnych sieťach. Tvrdil, že podľa jeho štatistík je práve on najpočúvanejším a najpopulárnejším raperom na Slovensku. Rytmus aj Ego tieto tvrdenia odmietali, čo podľa Rytmusa v najnovšom vyjadrení potvrdzujú dáta o najpredávanejších albumoch aj najnavštevovanejších rapových koncertoch v histórii Slovenska.

 

img

 

„Chcem reagovať na verejné osočovanie Separa," povedal Rytmus s tým, že vedel, že k tomu raz dôjde. „Nebudem na teba snitchovať, vyťahovať na teba dotácie, dane... Viem, kde všade si nás ohováral, touto bulvárnou cestou nepôjdem, odkedy sa mi narodil syn, chcem, aby videl, ako sa viem obhajovať... Je to tvoj kŕčovitý pretek o pripísanie si prvého miesta v niečom. Je tu veľa interpretov, ktorí majú prvé miesta, ale nemajú taký kŕč," dodal.

 

 

„Ty si sa z môjho ukazovania čísel vygradoval do takého bodu, že pre teba bolo normálne, že nečestne pretekáš a magoríš ľudí – trebárs, že nechajte celú noc pustený môj Spotify, a strašne si sa tváril, aká je to sranda,“ vysvetľuje Rytmus, ako podľa neho Separ nabral čísla, vďaka ktorým sa chce profilovať ako najpopulárnejší raper v krajine.

 

Separ reagoval

 

Nahral video. Tvrdí, že Rytmus vo svojom videu prekrútil viac faktov a spísal si ich na papier. Separ taktiež tvrdí, že jeho argumenty sú podložené číslami. Myslí si dokonca, že Rytmus je frustrovaný z jeho úspechu a má potrebu porovnávať sa a vyťahovať čísla predajov.

 

img

 

„Chcel by som ťa poprosiť, aby si neprekrúcal fakty, aby si si nevymýšľal a aby si netvrdil, že ja som v kŕči z teba a kopem nohami. Som tu skoro tak dlho ako ty a mám za sebou úspechy porovnateľné ako ty. V niektorých veciach som poslednú dobu lepší ako ty. Aj koncertne, aj v počúvanosti,“ vyjadril Separ.

 

 

Separ spomenul aj vyjadrenia o rekordoch, ktoré sa týkajú najrýchlejšieho predaja za 20 minút alebo litrov vypitého rumu za večer, ktoré Rytmus označil za vymyslené disciplíny. Separ však reaguje, že tým nechcel verejnosti dokázať, že je najlepší na svete, ale len iba ukázať, ako sa sám v rámci svojich úspechov posúva. V rámci disciplíny streamov argumentuje tým, že ho po vydaní albumu OG oslovila spoločnosť Spotify, ktorá mu oznámila, že je najpočúvanejším slovenským interpretom.  Vysvetlil tiež, že keď fanúšikom navrhol, aby si v noci potichu pustili jeho album s cieľom zvýšiť počty streamov, išlo len o srandu, pretože krátko predtým prišiel s rovnakým návrhom Justin Bieber. 

 

Prečítajte si: Čo stojí za konfliktom slovenských raperov?

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies