Rodina zo Severného Írska vyhrala jackpot 115 miliónov libier

NETKY.SK • 4 Január 2019, 14:58 • 2 min
Rodina zo Severného Írska vyhrala jackpot 115 miliónov libier

BELFAST - Frances a Patrick Connollyovci boli dnes na oficiálnej tlačovej konferencii predstavení ako víťazi lotérie Euromilióny, keď na Nový rok vyhrali jackpot vo výške 115 miliónov libier (127,34 milióna eur). Informovala o tom stanica Sky News.

slovakia

left justify in out

Connollyovci, zo severoírskeho grófstva Armagh, sa stali štvrtými najväčšími víťazmi v dejinách Spojeného kráľovstva.

 

Frances Connellyová (52) na tlačovej konferencii v luxusnom hoteli Culloden v grófstve Down vyhlásila, že výhra jackpotu je "ohromujúca". veď minulý týždeň vyhrali v tejto lotérii iba skromnú sumu 2,60 libry (2,88 eura).

 

"Za celý čas, čo si kupujeme lósy Národnej lotérie, sme podľa mňa nevyhrali dohromady ani tridsať libier. Vyhrala som iba jednu súťaž spolu s ďalšími štyrmi ľuďmi. Vždy sme si vraveli, že ak vyhráme, štyri milióny libier alebo podobne, budú štyri milióny ďalších výhercov a my dostaneme jednu libru. Boli sme šťastní ako blchy," opísala pocity výherkyňa.

 

Podnikateľ Patrick Connolly (54) povedal, že výhru, ktorá im zmení život, si ešte len postupne uvedomuje. Keď si podľa svojich slov 1. januára večer prvýkrát preveroval víťazné čísla na internete, bol presvedčený, že ide o nejaký podvod.

 

img

 

Šťastný lós kúpil počas obeda ešte v ten istý deň a prezeral si mnoho webových stránok, aby víťazné čísla dobre preveril. Chcel si byž totiž úplne istý, že nejde o žiadnu falošnú hru..

Manželia si odvtedy zostavili zoznam približne 50 ľudí, s ktorými sa plánujú o bohatstvo podeliť - majú na ňom aj svoje tri dcéry a vnúčatá.

Pokiaľ ide o ich sny a túžby, tak dúfajú, že si za peniaze užijú dovolenku na Mauríciu. Navyše milovník áut Connolly by chcel ísť do Monaka na Veľkú cenu Formuly 1.

 

img

Monte Carlo, Monaco



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies