Tottenham myslí na budúcnosť, zaistil si služby Udogieho

NETKY.SK • 18 August 2022, 10:25 • 2 min
Tottenham myslí na budúcnosť, zaistil si služby Udogieho

Najvyššia anglická súťaž predstavuje už dlhodobo výber toho najlepšieho, čo pôsobí na futbalových trávnikoch. Ponuka z elitnej ligy sa skrátka neodmieta. Potvrdzuje to aj najnovší prestup na trase Udine – Londýn.

slovakia

left justify in out

Tottenham Hotspur si zaistil služby 19-ročného Destinyho Udogieho z talianskeho Udinese Calcio. Mladý krídelník však bude túto sezónu hosťovať vo svojom aktuálnom klube a do Anglicka by sa mal presunúť v lete budúceho roka. Podľa uznávaného žurnalistu Fabrizia Romana by mal Tottenham zaplatiť talianskej strane 18 miliónov eur, prestup sa ale po pripočítaní bonusov môže vyšplhať až na celkovú sumu 26 miliónov eur.

 

 

Udogie o sebe dal vedieť v minulej sezóne, v ktorej ako hosťujúci hráč pomohol Udinese piatimi gólmi a tromi asistenciami, následne sa k „Zebrám“ sťahoval natrvalo z Hellasu Verona. Bianconeri za neho zaplatili 4 milióny eur, takže na obchode s Tottenhamom zarobia.

 

„Prestúpiť do špičkového klubu ako Tottenham je pre mňa splneným snom. Bolo to ľahké rozhodnutie, Antonio Conte je skvelý manažér,“ prezradil po podpise zmluve Udogie.

 

 

Tottenham však okrem budúcnosti počas tohto prestupového obdobia investoval aj do okamžitých posíl. Z Evertonu prišiel brazílsky loptový kúzelník Richarlison, obranu posilnil Clément Lenglet z Barcelony, zatiaľ čo záložnú radu Yves Bissouma z Brightonu a Ivan Perišič z Interu Miláno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies