Žena pripravila pre pasažierov lietadla balíčky útechy, keby jej dieťa nepríjemne plakalo

NETKY.SK • 28 Február 2019, 14:56 • 2 min
Žena pripravila pre pasažierov lietadla balíčky útechy, keby jej dieťa nepríjemne plakalo

Netradičné prekvapenie si pre pasažierov lietadla na linke z Južnej Kórey do USA pripravila nemenovaná žena. Prichystala pre nich zhruba 200 balíčkov obsahujúcich sladkosti či štuple do uší.

slovakia

left justify in out

Cestovala totiž so svojou štvormesačnou dcérou a bála sa, aby nebola pre ostatných rušivým elementom, napísal server Independent.

 

Okrem sladkostí a štupľov bol v každom balíčku priložený aj milý list. V ňom žena prostredníctvom svojej dcéry cestujúcich požiadala o zhovievavosť. "Ahoj, volám sa Junwoo a mám štyri mesiace. S mamičkou a babičkou letím do Spojených štátov za tetou. Som trochu nervózna a vystrašená, pretože to je môj prvý let, takže budem možno plakať a budem hlasná," písalo sa v liste.

 

Ďalej Junwoo žiadala cestujúcich, že keby bola situácia neznesiteľná, nech použijú priložené štuple do uší. Fotografiu balíčka útechy zdieľal na Facebooku iný pasažier Dave Corona, podľa ktorého to bolo veľmi milé gesto. Dieťa však podľa neho počas letu zo Soulu do San Franciska ani nepíplo. 

 

 

Hlasné deti bývajú v lietadlách elementom, ktorý ostatným cestujúcim vadí najviac. Respektíve sú to niekedy skôr ich laxní rodičia, ktorí nedokážu svoje ratolesti upokojiť, aby neobťažovali ďalších pasažierov.

 

Svoje o tom vedia napríklad ľudia, ktorí vlani v tomto čase cestovali z Nemecka do New Yorku, a kde v priebehu cesty kričal malý chlapec. Jeho škreky prirovnali k démonickému jačaniu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies