Najlepšie vianočné pesničky podľa Netky.sk

NETKY.SK • 4 December 2019, 15:43 • 2 min
Najlepšie vianočné pesničky podľa Netky.sk

Vianoce bez tematickej hudby proste nie sú ono. Práve preto sme pre vás pripravili playlist s tými najlepšími vianočnými piesňami, vďaka ktorým sa budete cítiť ako vo rozprávke.

slovakia

left justify in out

V nedeľu sme zapálili prvú sviečku na adventnom venci a tým sme oficiálne zahájili čas vianočný. Všade okolo nás sú vianočné svetielka, stromčeky či ozdoby. K týmto sviatkom bohužiaľ patrí aj zhon, nákupná horúčka a stres. Práve preto sme pre vás pripravili playlist tých najlepších skladieb, počúvaním ktorých budete môcť vypnúť a naladiť sa na najkrajšie sviatky v roku. 

 

Či už uprednostňujete klasické piesne alebo popové interpretácie nadčasových klasík, na tomto zozname je niečo pre každého. Oživte svoj deň v práci, usporiadajte tú najlepšiu vianočnú párty alebo si ich pustite počas kľudného večera s rodinou.

 

Celý náš playlist nájdete tu: Vianočný playlist Netky.sk

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies