Pod vplyvom alkoholu narazil do mosta, no na policajtov nepočkal. Odišiel sa domov vyspať

NETKY.SK • 8 Marec 2021, 11:31 • 2 min
Pod vplyvom alkoholu narazil do mosta, no na policajtov nepočkal. Odišiel sa domov vyspať

Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky bol obvinený 26-ročný muž z mesta Veľký Šariš.

slovakia

left justify in out

 Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky bol obvinený 26-ročný muž z mesta Veľký Šariš. Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, v nedeľu 7. marca dve hodiny po polnoci pred jedným z rodinných domov v rodnom meste narazil so svojím autom do premostenia nad miestnym potokom, následne zišiel do potoka, kde ostal stáť.

 

„Muž šoféroval osobné motorové vozidlo, pričom ním narazil do murovanej a kovovej časti premostenia nad miestnym potokom. S vozidlom zišiel do potoka, kde ostal stáť. Vodič na mieste dopravnej nehody nezotrval, odišiel domov spať," informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.
 

Poškodením premostenia a zábradlia spôsobil vodič mestskému úradu škodu zhruba 2 000 eur. Vodičovi policajti zadržali vodičský preukaz a skončil v cele policajného zaistenia.

 

Vodičovi hrozí ročný trest vo väzení.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies