Rocková maturita už pozná finalistov v kategórii Pop & Rock

NETKY.SK • 15 November 2016, 13:20 • 2 min
Rocková maturita už pozná finalistov v kategórii Pop & Rock

BRATISLAVA - Hudobná súťaž Rocková maturita pozná ôsmich finalistov, ktorí zabojujú o víťazstvo v novovzniknutej kategórii Pop & Rock. Finálový večer, ktorého súčasťou budú aj živé vystúpenia najlepšej osmičky, sa uskutoční v piatok 25. novembra v bratislavskom Majestic Music Clube.

slovakia

left justify in out

O Garage Awards sa budú uchádzať kapely Bullet Holes, Detox of a Pony, Diamond Flowers, Christmas, The Gang, Tusté Baletky, Collegium SDS a NIEčO NAVYšE.


Večerom bude sprevádzať moderátor rádia Rocková Republika Rasťo Očenáš. Program obohatí koncert skupiny The Rockefellas, ktorá vlani skončila na treťom mieste. Organizátori si pripravili pre návštevníkov a návštevníčky aj ďalší bohatý hudobný program, ktorý sa bude súbežne konať v klube Randal.


O víťazovi druhého ročníka Rockovej maturity rozhodne odborná porota na čele s gitaristom Jurajom Kupcom. Hodnotiť budú tiež speváčka Zuzana Smatanová, hudobník Peter Bič, Braňo "Bejzo" Bajza z kapely Polemic a Vadim Bušovský zo skupiny Dorian Gray. Zastúpenie budú mať tiež predstavitelia časopisu Rock&Pop, televízie Slušnej Kanál a rádia Rocková Republika.

 

Víťazná trojica získa nahrávanie a vydanie albumu alebo singlov, nakrútenie videoklipu, mediálnu podporu, vecné ceny, klubové turné víťazov či hranie na partnerských podujatiach a festivaloch.


Finalistov vybrali zo skupiny 16 semifinalistov, ktorí sa naživo predstavili na tohtoročnom festivale Topfest. Postup do finále následne získala sedmička súťažiacich, ktorých vybrala odborná porota pod vedením Juraja Kupca spolu so spomínanou mediálnou porotou. Osemčlennú zostavu doplnil víťaz fanúšikovského hlasovania na sociálnej sieti Facebook.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies