Ryan Reynolds zachráni Európu pred šialeným miliardárom: Do kín mieri Zabijakov osobný strážca 2

NETKY.SK • 14 Júl 2021, 11:08 • 2 min
Ryan Reynolds zachráni Európu pred šialeným miliardárom: Do kín mieri Zabijakov osobný strážca 2

Film, v ktorom majú nadávky svoju vedľajšiu úlohu a vystrelených guliek nikdy nie je dosť. Áno, práve hovoríme o akčnej komédii Zabijakov osobný strážca, ktorá už v roku 2017 prekopala filmový svet. V týchto dňoch dobýva slovenské kiná jej pokračovanie.

slovakia

left justify in out

Ryan Reynolds musí v horúcej novinke Zabijakov osobný strážca 2 pátrať po stratenej vnútornej stabilite, Salma Hayek podľahne vplyvu biologických hodín a Samuel L. Jackson vylepší svoj slovník. Na občanom brehu bude stáť Antonio Banderas, ako hlávný antihrdina a zaručeným prekvapením bude Morgan Freeman. 

 

img

 

Z osobného strážcu Michaela Brycea (R. Reynolds) sa po prvom diele stal veľmi nestabilný, nevyrovnaný človek. Troska. Bývalý špičkový bdygard má  prerušenú licenciu, pravidelne navštevuje terapie a už zopár mesiacov si nekúpil žiadny nový oblek. Koho je to vina? No predsa jedného z najslávnejších  zložincov na svete a zároveň Michaelov posledný zákazník Darius Kincaid (Samuel L. Jackson). Aj nočné mory sú dôvodom, pre ktorý pošle terapeutka Brycea na dlhú dovolenku, aby na prácu zabudol a zbrane nechal doma. Má sa uvolniť, relaxovať a objaviť svoju vnútornú podstatu.
 

 

img

 

Náš  hlavný hrdina je  pri odchode na ostrov  Capri vyzbrojený iba slzným sprejom, knihou Tajomstvo a debutovým albumom Britney Spears. Zaslúžené osvietenie si však dlho neužije. Cestu mu po krátkej dobe skríži Sonia Kinicaidová (Salma Hayek) – zabijakova manželka a zároveň preslávená podvodníčka, ktorá ho požiada  o záchranu manžela z okov mafie. Michael teda vyráža na šialený road trip plný naháňačiek, bitiek, vybuchujúcich kufríkov a prestreliek. Podivuhodná trojica sa tak postupne zaplieta do obrovského sprisahania a s hrôzou zisťuje, že osud celej Európy leží v jej rukách. Čo by na to povedala terapeutka asi tušíme...

 

 

Z popisu deja je jasné, že si scenáristi pri písaní poriadne uleteli a obzvlášť pri postave, ktorej tvár prepožičal Ryan Reynolds. „Chudák Ryan dostane poriadne zabrať. Michael Bryce bude trpieť, nech sa už rozhodne urobiť čokoľvek. V ničom nemá šťastie. To bolo pravidlo pri tvorbe scenára. Kým prvý film ho dostane na terapiu, tento ho dostane do nemocnice. Chcel som, aby ho zrazilo auto, prešla loď, aby dostal nakladačku, aby ho postrelili, pobodali, popálili a topili. Sám neviem, prečo, ale tešil som sa  z každej scény, v ktorej Ryan dostáva na frak. V skutočnom živote nesmieme nikomu ubližovať, lebo sa to skrátka nerobí, ale keď pracujete na filme, máte obrovskú slobodu a môžete napríklad niekoho zraziť autom,“ povedal režisér a scenárista Patrick Hughes.

 

img

 

Pri natáčaní sa nepochybne bavili aj ostatní herci, obzvlášť Antonio Banderas si úlohu záporáka  patrične vychutnal: „Rád nakrúcam komédie a baví ma hrať zloduchov, pretože tí si môžu robiť, čo chcú. Obzvlášť ak je moja postava sociopat ako v tomto filme.“  Španielský herec si vo filme Zabijakov osobný strážca 2 zahral postavu pomstychtivého psychopatického gréckeho miliardára a zároveň euroskeptika túžiaceho výhradne iba po moci.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona