Róbert Mak si s Petrohradčanmi uctil pamiatku obetí teroristického útoku

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 15:43 • 2 min
Róbert Mak si s Petrohradčanmi uctil pamiatku obetí teroristického útoku

PETROHRAD - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak si vedno so svojimi spoluhráčmi z miestneho Zenitu uctil pamiatku obetí pondelkového teroristického útoku v petrohradskom metre.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Po tréningu sme sa metrom presunuli na stanicu Technologický inštitút. Položili sme ružu pri pamätníku a uctili sme si pamiatku obetí minútou ticha," uviedol 26-ročný krídelník pre svoj web. "V meste cítiť smútok, no život v Petrohrade sa po veľkej tragédii už vrátil do starých koľají," dodal Mak. 

Účastník vlaňajších ME vo Francúzsku v nedeľu aj pre problémy s kolenom nezasiahol do víťazného ligového stretnutia na pôde Rubinu Kazaň (2:0), no v súvislosti so sobotňajším domácim duelom proti Anži Machačkala bude k dispozícii. "Posledné dva tréningy som už absolvoval, budem pripravený nastúpiť," doplnil bratislavský rodák Mak.

 

Pre Zenit má sobotňajší súboj zvláštnu príchuť - poslednýkrát sa predstaví na štadióne Petrovskij, na ktorom hráva od roku 1925. Zenit sa presťahuje do nového stánku, ktorý bude jedným z dejísk letného Pohára konfederácií a aj budúcoročných majstrovstiev sveta. Premiéru na novom štadióne absolvuje Zenit v piatok 21. apríla, nastúpi proti Uralu Sverdlovská oblasť. Deväť kôl pred koncom najvyššej ruskej súťaže má Zenit šesťbodové manko na vedúci Spartak Moskva. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies