Róbert Mak dal gól v prípravnom zápase Norimbergu

NETKY.SK • 15 Január 2014, 12:38 • 2 min
Róbert Mak dal gól v prípravnom zápase Norimbergu

NORIMBERG - Slovenský reprezentant Róbert Mak sa jedným gólom podieľal na triumfe svojho tímu 1. FC Norimberg v príprave nad rumunským klubom Steaua Bukurešť (5:1).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný rodák z Bratislavy dostal v utorok počas sústredenia v španielskej Marbelle príležitosť v druhom polčase a v 57. min po prieniku cez defenzívu súpera zvýšil na 4:0. "Odohral som druhý polčas a gólom som prispel k víťazstvu 5:1. Zvýšil som skóre na 4:0, mal som z toho radosť," uviedol Mak pre svoju oficiálnu internetovú stránku. "Sme v plnej tréningovej príprave a nebolo to ľahké, preto som rád, že sme zápas proti silnému súperovi zvládli aj ako mužstvo. Poctivo sa pripravujeme na odvetnú časť bundesligy, ešte nás čakajú na sústredení dva prípravné zápasy," doplnil Mak. Najbližším súperom 1. FC Norimberg bude vo štvrtok švajčiarsky FC Luzern. 

Stredopoliar predposledného 17. mužstva nemeckej I. bundesligy po jesennej časti sezóny 2013/2014 pôsobí v Norimbergu od roku 2010. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies