Robbieho Williamsa bude v Bratislave sprevádzať trio Baskery

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 14:29 • 2 min
Robbieho Williamsa bude v Bratislave sprevádzať trio Baskery

BRATISLAVA - Predskokanom anglického speváka Robbieho Williamsa na jeho koncerte v Bratislave bude švédske sesterské trio Baskery.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný interpret si hudobníčky pre podujatie, ktoré sa uskutoční 18. apríla v Slovnaft Aréne, sám vybral. Baskery pritom hudobnú hviezdu nielen uvedú, ale s ním aj vystúpia.

 

Williams do Bratislavy pricestuje súkromným lietadlom a sprevádzať ho bude početný štáb. Medzi jeho požiadavky patria čerstvé ruže a umelé jazierko s lotosovými kvetmi na terase apartmánu, kde sa ubytuje. Okrem toho chce mať k dispozícii súkromnú telocvičňu a v blízkosti hotela plochu s umelým trávnikom, kde by si mohol zahrať futbal. Koncert v Bratislave sa uskutoční v rámci aktuálneho Let Me Entertain You Tour, s ktorým spevák symbolicky oslavuje 20. výročie sólo kariéry. Vstupenky na podujatie sú v predaji v sieti Eventim. 

 

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal jedenásť sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ poslednú nahrávku Under The Radar Volume 1 uviedol na trh 1. decembra. K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po turné skupinu opäť opustil. 

 

Skupinu Baskery tvoria sestry Greta, Stella a Sunniva Bondesson. Hráčky na basgitaru, bendžo a akustickú gitaru majú na konte EP nahrávku One Horse Down (2007) a albumy Fall Among Thieves (2008), New Friends (2011) a Little Wild Life (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies