Rico Verhoeven: Bude pre mňa veľká česť bojovať s Cro Copom

NETKY.SK • 19 August 2014, 10:00 • 2 min
Rico Verhoeven: Bude pre mňa veľká česť bojovať s Cro Copom

AMSTERDAM - Po Ricovej výhre nad Danielom Ghitom na akcii “Glory Last Man Standing“, ktorá sa uskutočnila v júni je Rico aktuálne kráľ ťažkej váhy v kickboxe. Títo borci sa už v ringu v minulosti stretli a aj v prvom zápase zvíťazil Rico verdiktom rozhodcov. Tento druhý júnový zápas bol však oveľa dominantnejší a každému bolo jasné, že Ghita z toho zápasu neodíde ako víťaz.

slovakia

left justify in out

Ricovi sa veľmi ťažko momentálne hľadá vyrovnaný súper nakoľko v priebehu polroka porazil dvakrát podľa mnohých odborníkov najlepšieho bojovníka ťažkej váhy Daniela Ghitu. V zákulisí sa hovorí, že jedine Errol Zimmerman ( 103-11-1) je potenciálny súper pre Rica. Zimmerman podľa vnútorných pravidiel Glory bude mať nárok na titulový zápas, nakoľko vyhral 2 zápasy v jeden večer na akcii Glory 16 v Denveri. Aktuálna štatistika Medzi Zimmermanom a Ricom je 1:1 .

Ešte jeden súper by sa však podľa Glory pre Rica našiel a nie je to nikto iný ako samotná legenda kickboxu Mirko “Cro Cop“ Filipovič. Chorvátsky veterán už nie je taký výbušný ako v mladosti, ale odkedy sa v roku 2012 vrátil na scénu utrpel z 8 zápasov len jednu veľmi kontroverznú prehru s Remym Bonjaskym.

 

Keď Rico zistil, že by sa reálne mohol stretnúť v zápase s legendou, bol veľmi nadšený a na sociálnej sieti napísal vyjadrenie: "Bola by pre mňa veľká časť vstúpiť medzi povrazy práve proti Cro Copovi. Tohto človeka cením za to, čo dokázal počas jeho športovej kariéry. Ak dostanem šancu s ním bojovať budem veľmi nadšený."

Glory zatiaľ neprinieslo žiadne informácie o akcii, kde by mal Riko bojovať ani definitívne rozhodnutie, kto bude jeho súper.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies