VIDEO: Jared Padalecki bol zatknutý za napadnutie zamestnancov baru

NETKY.SK • 28 Október 2019, 17:44 • 2 min
VIDEO: Jared Padalecki bol zatknutý za napadnutie zamestnancov baru

BRATISLAVA - Amerického herca Jareda Padaleckého údajne zatkla polícia za napadnutie zamestnancov baru v texaskom Austine. Informuje o tom portál TMZ s tým, že sa tak stalo v nedeľu ráno.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľ Sama Winchestera zo seriálu Hrozba z temnoty (2005) podľa svedkov v podniku Stereotype, ktorý často navštevuje, udrel do tváre barmana.

 

Na videu, ktoré sa podarilo získať TMZ, možno vidieť, ako sa ho priateľ pokúša vonku upokojiť, no aj s ním sa dostáva do potýčky. Herec vraj udrel do tváre aj generálneho riaditeľa podniku.

Na miesto napokon prišla polícia. Na videu je vidieť, ako sa 37-ročný herec s policajtmi rozpráva a podľa svedkov pred nimi mával aj peniazmi.

 

 

Muži zákona ho údajne zadržali na základe obvinení z napadnutia a opitosti na verejnosti. Padalecki mal možnosť prepustenia na kauciu 15-tisíc dolárov (v prepočte 13 500 eur). V nedeľu však ešte stále nebolo jasné, či ho prepustili. Jeho hovorca situáciu zatiaľ nekomentoval.

Jared Padalecki je okrem spomínaného Sama Winchestra zo seriálu Hrozba z temnoty známy aj ako Dean Forester z populárneho projektu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) a jeho pokračovania s podtitulom A Year in the Life (2016). Diváci a diváčky si ho môžu pamätať aj zo snímok ako Let Fénixa (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Krutá hra (2005) či Piatok trinásteho (2009).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies