Steward si získal srdcia ľudí, takto si poradil s plačúcim dievčatkom

NETKY.SK • 20 Máj 2019, 13:47 • 2 min
Steward si získal srdcia ľudí, takto si poradil s plačúcim dievčatkom

Profesionalita, empatia a láskavosť. Takto by ľudia v skratke charakterizovali stewarda americkej leteckej spoločnosti, ktorý ukážkovo zvládol nepríjemnú situáciu na palube lietadla.

slovakia

left justify in out

Ak zvyknete cestovať lietadlom, zrejme ste už podobnú situáciu zažili. V súčasnosti sa letecky prepravujú aj tie najmenšie detičky, no to býva neraz pomerne komplikované. Bábätko nám nevie povedať, čo mu prekáža, a tak akýkoľvek diskomfort prejavuje plačom. Navyše, na palube lietadla kvôli zmenám tlaku pasažierom často zaľahne v ušiach. S tým si nemluvňa poradiť nevie, preto môže mať bolesti. Pred hlasným nárekom však nedokážu uniknúť ostatní pasažieri, čo býva často veľmi nepríjemné tak pre nich, ako aj pre samotnú matku, ktorá situáciu nedokáže ovplyvniť.

 

Niečo podobné sa odohralo aj na palube lietadla smerujúceho z amerického Orlanda do Pittsburghu. Mamička Carrie Jaboorová opísala na sociálnej sieti svoj zážitok, ktorý sa stal pred dvoma rokmi. Jej ročná dcérka totiž začala plakať v momente, keď spolu nastúpili do lietadla a neprestávala. Carrie si už nevedela rady, vnímala otrávené pohľady spolucestujúcich, no dieťa nedokázala utíšiť. V to prišiel steward a urobil „zázrak“.

 

img

 

Muž s chápavým pohľadom diskrétne požiadal zúfalú mamičku, aby si aj s dcérkou prešli do zadnej časti lietadla. V tom steward vytiahol bublifuk a začal dievčatku predvádzať „bublinové divadielko“. To ju okamžite zaujalo a plač sa v sekunde zmenil na radosť. Carrie tomu nemohla uveriť, zo srdca jej padol kameň. Mladému mužovi bola za ohľaduplnosť, trpezlivosť a láskavosť nesmierne vďačná. Ako uviedla, milí ľudia ešte nevymreli.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies