Richard Labuda si pochvaľuje spoluprácu s Janom Hřebejkom

NETKY.SK • 26 August 2015, 16:38 • 2 min
Richard Labuda si pochvaľuje spoluprácu s Janom Hřebejkom

BRATISLAVA - Syn herca Mariána Labudu mladšieho Richard pilne pracuje aj počas prázdnin.

slovakia

left justify in out

Český režisér Jan Hřebejk ho totiž obsadil do jednej z hlavných úloh svojho najnovšieho filmu Učiteľka, ktorý od začiatku augusta nakrúcajú v ateliéroch Slovenskej televízie. Aj v lete však chodí do práce s nadšením. „Je tu super atmosféra a nálada a ľudí, s ktorými teraz pracujeme, už väčšinou poznám z predošlých natáčaní, takže sme už viac-menej zohratí,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA. „S pánom Hřebejkom je to náš prvý projekt, ale je to super režisér a robí sa mi s ním úplne perfektne,“ dodal 13-ročný Bratislavčan.


Hřebejkov najnovší filmový počin je zasadený do podobného obdobia, v akom sa odohrávala i snímka Rukojemník (2015), v ktorej Richard stvárnil svoju prvú hlavnú postavu. „Mamina mi hovorí, že ja už som stvorený na utekanie cez hranice,“ zasmial sa herec. „Musím povedať, že teraz sa mi už o tom období hrá ľahšie, lebo už o tom viem trochu viac, dozvedel som sa už nejaké súvislosti pri natáčaní Rukojemníka, tak sa do toho sveta viem lepšie vžiť,“ priznal Richard. „Moja postava sa tentoraz volá Karol a tiež má matku v zahraničí, ale otca má tu, takže nežijem ako v Rukojemníkovi so starými rodičmi a som vlastne kladná postava, som taký dobrosrdečný a snažím sa chrániť ostatných. A Zuzka Mauréry je naša zlá učiteľka,“ ozrejmil mladý talent. „So Zuzkou natáčam tiež prvýkrát, ale je to super herečka a pracuje sa nám spolu veľmi dobre,“ dodal.


Dovolenku stihol Richard podľa vlastných slov už v júli. „Prvý mesiac som si užil voľno, boli sme aj na dovolenke a tento druhý to tak striedam - aj prázdninujem, aj točím. Niekedy nakrúcame raz do týždňa, niekedy viackrát, záleží od okolností. Teraz išiel na dovolenku otec a strýko, ja som s nimi kvôli natáčaniu ísť nemohol, ale to nevadí, pôjdem zajtra namiesto toho na výlet do Prahy,“ prezradil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies