Telenovela Vémola má zaujímavý spád! Najprv údajné facky, potom Dubaj

NETKY.SK • 19 Január 2022, 12:50 • 2 min
Telenovela Vémola má zaujímavý spád! Najprv údajné facky, potom Dubaj

Obvinenie z domáceho násilia, z nevery s kamarátom, polícia, svokry a napokon druhá šanca. Telenovela ako má byť! Pár dní na to spoločné chvíle v Dubaji. Podobne to vyzeralo aj pred rokom. Vtedy Vémola a Ceterová zlepili svoj vzťah práve v Emirátoch.

slovakia

left justify in out

Lela Ceterová ešte nedávno tvrdila, že sa k Vémolovi už nikdy nevráti, nakoniec sa zrejme nechala prehovoriť na uzmierovaciu cestu do Dubaja, kde sa už raz udobrovali v decembri 2020. Vtedy sa však chválili na sociálnych sieťach, teraz to však zahrali na "mŕtveho chrobáka". Vyzerá to tak, že sa spoločnú cestu snažili zamiesť pod koberec. No nepodarilo sa im uniknúť fotografom portálu expres.cz, ktorí ich zastihli na pražskom letisku.

 

 

Vémola údajne vyrazil na pracovné stretnutia a Ceterovú vzal so sebou, aby unikla a oddýchla si od nepríjemnej pozornosti okolia. „Myslím, že je jasné, že keby som bol taký hrozný a Lela by sa ma bála, že som ju vraj zbil a podobné nezmysly, že by ma dva dni na to neprehovárala, nech ju vezmem so sebou do Dubaja,“ prezradil Vémola.

 

„Mal som už dlho plánovanú cestu do Dubaja na dva dni kvôli sponzorom a spoluprácam, napríklad ohľadom tokenov NFT. Stalo sa, čo sa stalo,“ odôvodnil výlet Vémola. „Lela bola v strese, v depresiách z toho, že ten frajer, čo sa s ňou vídal, má jej telefón, že sa teda nedostane ku kontraktom, Instagramu, bolo to s ňou na nevydržanie. Poprosil som preto mamu, nech nám príde pomôcť s deťmi, pretože som nechcel, aby videli tento stres, tieto hádky s Lelou.“

 

 

 

Vémola sa vyjadril gentlemansky:  „Lela ma poprosila, aby som ju do Dubaja vzal so sebou. Či už spolu sme, alebo nie, nechcem ju v takomto strese. A hlavne nechcem, aby to vnímali moje deti. Rocky je možno malý, ale Lili je na to citlivá. Lela bola v strese, že nemôže ísť ani nikam z domu, že by ju niekto všade fotil. Chcela vypadnúť, tak som ju jednoducho vzal so sebou. To je celé. Zariadil som stráženie, prišla moja mama s babičkou. Sú u mňa doma, starajú sa o deti, každý deň som s nimi v kontakte, takže je všetko v poriadku,“ povedal Vémola.

 

 

O svojom výlete nikomu nehovoril, napriek tomu sa cesta do Dubaja dostala na verejnosť. Nesúhlasí však s tým, že by bola plánovaná ako nejaký romantický výlet za účelom uhasiť partnerskú krízu. Podľa neho síce našli spoločnú reč, užili si to, ale ako to bude ďalej s ich vzťahom, ešte uvidia.

 

„Rozhodne to nie je tak, že by sme si po tom všetkom naplánovali nejakú romantiku. Ale ja som sem jednoducho mal ísť, bolo to dlho v pláne, nechcel som to odďaľovať, a bol som vlastne rád,“ dodal Vémola.

 

Prečítajte si: Telenovela Vémola pokračuje, zápasník sa tvári šťastne!

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies