Sulík: „Naď je pre Slovensko nebezpečný." Čo s tým majú Geissenovci?

NETKY.SK • 24 August 2022, 14:49 • 2 min
Sulík: „Naď je pre Slovensko nebezpečný." Čo s tým majú Geissenovci?

BRATISLAVA - Minister hospodárstva sa na sociálnej sieti vyjadril, že minister obrany Jaroslav Naď je pre Slovensko nebezpečný.

slovakia

left justify in out

Nie je jasné, kde informáciu o Richardovi Sulíkovi šíril, lebo na jeho sociálnej sieti sme ju zatiaľ nezaznamenali ani v iných médiách. Je však jasné, že minister obrany svojím konaním Richarda Sulíka poriadne nahneval. Neprešiel pritom ani týždeň od toho, keď Jaroslav Naď Sulíka na sociálnej sieti obvinil z toho, že sa snaží povaliť vládu kvôli tomu, že „s tým plynom to nebude také ružové, ako Slovensku tvrdí." 

 

img

 

„Ohradzujem sa voči bludom ministra obrany, ktorý najnovšie uviedol, že schválenie poskytnutia systému protivzdušnej obrany S-300 som blokoval a následne som ho podmienil poskytnutím vojenského vrtuľníka pre Geissovcov. K žiadnemu blokovaniu z mojej strany neprišlo, pomoc Ukrajine prešla na zasadnutí vlády jednohlasne. Vývoznú licenciu na S-300 som nechal vystaviť obratom, keďže to má na starosti ministerstvo hospodárstva," napísal Richard Sulík. 

 

img


„O tom, že Jaroslav Naď klame, svedčí aj fakt, že Geissovci, ktorí na Slovensku natáčali seriál, neleteli vojenským vrtuľníkom, ale súkromným, ktorý bol poskytnutý cez televíziu JOJ. Agentúra Slovakia Travel síce preverovala možnosť zapožičania vrtuľníka a z ministerstva obrany dostali kladnú odpoveď, avšak napokon od tohto zámeru upustili," dodal šéf liberálov. 

 

img

 

„Od človeka, ktorý má pod sebou Vojenské spravodajstvo, považujem takéto kroky za nebezpečné a mimoriadne zákerné. Rozumiem, že pre neho je to politický boj, ale všetko musí mať svoje hranice. Šírenie odporných lží je pre mňa ďaleko za týmito hranicami. Verím, že predstavitelia OĽaNO sa prestanú uchyľovať k praktikám Smeru a Jarovi Naďovi odporúčam, aby sa namiesto vymýšľania pomsty Sulíkovi povenoval radšej svojmu predsedovi, na ktorom stojí spolupráca tejto vlády s fašistami," odkázal Naďovi šéf liberálov. 

 

Zo sveta: Stoltenberg priznal, že Európa zaplatí vysokú cenu za poskytnutie podpory Ukrajine



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies